Life

Vlăduța Lupău, criticată după anunțul infectării cu Covid-19: „Când văd reacția unora îmi vine s-o iau razna”

29.10.2020 | 18:20
Vladuta Lupau criticata dupa anuntul infectarii cu Covid19 Cand vad reactia unora imi vine so iau razna
ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău și-a atras critici din partea unor internauți după declarațiile conform cărora este infectată cu Covid-19. Artista a reacționat în urma mesajelor răutăcioase pe care le-a primit după ce a făcut anunțul și a ținut să precizeze că este foarte dezamăgită de oamenii care au putut să spună așa ceva.

Cântăreața a dezvăluit în cursul zilei de ieri că a contactat noul virus și că se va află în izolare. Vedeta a revenit pentru a lămuri situația cu unii internauți care au acuzat-o că minte și că a luat bani ca să declare acest lucru. „Sunt foarte mâhnită și supărată să văd reacția unora la postarea mea”, spune solista de muzică populară în debutul Story-ului de pe Instragram.

ADVERTISEMENT

Ea a povestit că simptomele specifice au început în ziua de duminică și au fost reprezentate de dureri în gât și febră, iar această stare a făcut-o să meargă să se testeze luni dimineața. Mărturisește că nu se aștepta ca rezultatul testului să fie pozitiv și că soțul acesteia, Adi Rus, prezenta și el simptome de boală.

Vlăduța Lupău, dezamăgită de comentariile răutăcioase ale celor care o urmăresc pe rețelele de socializare

Cântăreața recunoaște că nu știa precis dacă e bine să facă publică această informație, dar a decis să spună adevărul pentru că i-ar fi fost greu să-și motiveze absența. „Nu eram convinsă că vreau să fac publică chestia asta, însă, după aceea, am zis că trebuie, sunt atâtea lucuri pe care să fac, nu postez nimic, iar viața unei persoane publice care nu postează se duce în jos”, a povestit artista.

ADVERTISEMENT

„Când văd recția unora îmi vine să o iau razna. Nu imi vine să cred! Comentarii răutăcioase, să ziceți cu cât am fost plătită să zic chestia asta? Ei bine, oameni buni, cred că nu ar exista bani pe lumea asta pe care ar putea să mi-i ofere cineva ca să fac o reclamă de genul ăsta sau să zic așa ceva”, spune ea, vizibil iritată, în respectivul InstaStory.

Vedeta a continuat prin a sublinia că este „foarte, foarte supărată pe cei care au scris răutăți”. Ea a ținut să-i lămurească și pe cei care erau nedumeriți cu privire la postările cu nepoțica ei. Conform solistei, a postat o fotografie, iar apoi a șters-o, tocmai pentru a evita astfel de discuții.

ADVERTISEMENT

Fanii au sesizat acest lucru, fapt ce a dus la înrăutățirea situației. Artista a povestit că a văzut-o pe micuță vineri și a început să se simtă rău abia duminică. Aceasta a notat că fetița se simte bine și că postarea respectivă avea menirea să îi țină fluxul de noutăți actualizat.

Cântăreața a explicat foarte clar că o să blocheze toate persoanele care îi vor trimite mesaje de acest fel și a spus că toată acestă poveste o ține departe de studio și de filmările pentru Revelion de la Antena 1, la care nu o să mai participe. Totodată, mărturisește că cele 14 zile de izolare o sperie groaznic, pentru că nu îi place să stea în casă.

ADVERTISEMENT

Vlăduța a mai precizat că starea de sănătate este bună, iar virusul nu a dezvoltat o formă agresivă. Se plânge de durere de spate, transpirație excesivă și o tuse, care speră să dispară curând. Ea mărturisește că nu a crezut va fi infectată, menționând că pe timpul verii a participat la spectacole și a întânit sute de persoane și nu s-a întâmplat nimic, lucru care a făcut-o să nu prea creadă în acest virus.

ADVERTISEMENT