Life

Vlăduța Lupău, dată de gol de mama ei! A dezvăluit în direct sexul bebelușului: „Așa arăta la ecografie”

Vlăduța Lupău a fost dată de gol de mama ei, în direct în emisiunea lui Cristi Brancu. Doamna Mărioara a dezvăluit că fiica ei va aduce pe lume un băiat.
25.03.2022 | 16:20
Vladuta Lupau data de gol de mama ei A dezvaluit in direct sexul bebelusului Asa arata la ecografie
Vlăduța Lupău, dată de gol de mama ei. Aceasta ar avea un băiețel. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Vestea că Vlăduța Lupău este însărcinată a făcut înconjurul presei mondene în ultimele ore. Toată lumea s-a întrebat care este sexul bebelușului pe care îl poartă în pântece. Artista nu a vrut să dezvăluie asta într-o intervenție pe care a avut-o la PRO TV, însă mama ei i-a luat-o înainte.

Mama cântăreței Vlăduța Lupău, dezvăluiri despre sarcină

Cristi Brancu a sunat-o pe Mărioara Lupău pentru a afla cum a primit familia ei vestea. Mărioara nu a vrut să dea foarte multe detalii despre sarcina fetei sale, însă la un moment dat a dezvăluit, totuși, că ar avea un băiețel.

ADVERTISEMENT

Mama cântăreței a aflat vestea chiar de Buna Vestire, direct de la fata ei. Aceasta a spus că este extrem de fericită mai ales că este un copil foarte dorit de amândoi părinții.

„Ea vine mai rar acasă. Azi am primit și eu vestea. Se simte acum foarte bine. E foarte fericită. 

ADVERTISEMENT

Se descurcă foarte bine. Ne e tare dor de ei. Nu putem să fim mereu în preajma lor. Să ne ajute Dumnezeu să fiu sănătoasă și să stau alături de ei”, a declarat Mărioara Lupău la Prima TV.

„Va avea băiat”

Cristi Brancu a tot insistat în legătură cu sexul bebelușului. „Va avea băiat. Cel puțin așa arăta la ecografie. Asta știm”, a spus mama Vlăduței Lupău. Cântăreața ar fi deja în a 5-a lună de sarcină, iar anunțul despre minunea produsă în viața ei a fost făcut chiar de ea pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Rugată să o descrie pe fiica ei, Mărioara a spus că a fost de mică descurcăreață și iubește foarte mult copiii. Nu are emoții cu privire la felul în care se va descurca în rolul de mamă. Și, chiar dacă ar întâmpina dificultăți, mama ei va fi mereu în spate încurajând-o, așa cum a făcut-o de când s-a apucat de muzică.

„Vlăduța e descurcăreață de mică. I-a fost frică la început când a fost la concursurile de folclor. Eu i-am zis mereu: Vlăduța, poți!”, a mai zis Mărioara Lupău la Exclusiv VIP.

ADVERTISEMENT