Life

Vlăduța Lupău, de nerecunoscut la 18 ani. A participat la “Miss Romândria 2009”, show prezentat de Mihaela Rădulescu

17.03.2021 | 13:20
Vladuta Lupau de nerecunoscut la 18 ani A participat la Miss Romandria 2009 show prezentat de Mihaela Radulescu
Vlăduța Lupău este una dintre cele mai în vogă artiste din momentul de față (sursă foto: Instagram)
ADVERTISEMENT

Cântăreața Vlăduța Lupău este o apariție de senzație, oriunde merge, în prezent. Artista de muzică populară a celebrat, recent, un moment special al vieții, împlinirea vârstei de 30 de ani. Vedeta a sărbătorit schimbarea prefixului printr-o ședință foto inedită, în data de 8 Martie, chiar de Ziua Femeii,  cu care și-a impresionat admiratorii. Când abia împlinea anii majoratului, însă, cântăreața afișa o cu totul altă imagine, departe de cea demnă de apariția într-o revistă.

Vlăduța face furori de o perioadă de timp și pe rețelele sociale, acolo unde toți cei care o urmăresc rămân uimiți de cele mai noi apariții ale sale. De curând, cântăreața care se află în trending, cu piesele ei, a plecat și într-o vacanță alături de soț, jucătorul de fotbal Adi Rus. Le-a arătat tuturor modul în care s-a distrat, postările ei din Tulum, Mexic, fiind considerate atât inedite, dar și exotice de către cei care-i urmăresc activitatea pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Tânăra artistă este o prezență impresionantă a scenei muzicale de la noi, având o strânsă legătură cu lumea showbiz-ului încă de când avea o vârstă foarte fragedă. Prima ei reprezentație a fost dată la vârsta de 4 ani și nu foarte mulți dintre fani știu că, atunci când abia împlinise vârsta de 18 ani, a avut o altă apariție inedită.

Vlăduța Lupău, apariție inedită când abia devenise majoră. A cântat în fața Mihaelei Rădulescu într-un concurs

Pe atunci a fost vorba despre un show-concurs ce se numea “Miss Romândria”, în ediția din 2009, iar respectivul show de talente fusese prezentat de către Mihaela Rădulescu.

ADVERTISEMENT

Vlăduța a participat în acest spectacol și alături de Margherita de la Clejani, unde a traversat diverse probe pentru marele titlu de Miss. Însă, din păcate, nu a câștigat pe atunci concursul, iar premiul cel mare a mers către o altă interpretă. Vlăduța a cântat, așa cum se poate vedea și în videoclipul de mai jos, piesa “Dragostea din tei”, a formației O-Zone.

Odată cu trecerea anilor, de la acea apariție televizată, Vlăduța Lupău și-a schimbat și stilul vestimentar, aproape în totalitate. În prezent are o alură foarte glamour, pe care o completează mereu foarte inedit cu accesorii scumpe, machiaj pe măsură, dar și coafuri la modă.

ADVERTISEMENT
Vlăduța Lupău, de nerecunoscut la 18 ani. A participat la
Vlăduța Lupău a participat la un show-concurs prezentat în 2009 de Mihaela Rădulescu (sursă foto: capturi YouTube)

Înainte, Vlăduța Lupău era de nerecunoscut, pentru că își purta părul prins într-un coc reprezentativ, la fel ca multe soliste de muzică populară de la noi. Și poate cea mai remarcabilă schimbare pe care și-a făcut-o odată cu trecerea celor aproximativ 12 ani de la respectiva apariție a fost cea la nivelul danturii.

Vlăduța a efectuat în timp mai multe vizite la medicul stomatolog, unde și-a reparat orice imperfecțiune o deranja. La fel, și buzele sale sunt în momentul actual cu mult mai mari, față de momentul când urca pe scenă show-ului televizat, la 18 ani.

ADVERTISEMENT

Alexandra Stan și Inna, apariții similare, în primii ani de carieră

Vlăduța Lupău, de nerecunoscut la 18 ani. A participat la Miss Romândria 2009, show prezentat de Mihaela Rădulescu
Inna (foto stânga) și Alexandra Stan (în dreapta), de nerecunoscut la început de carieră

Alte artiste aflate acum în vogă, precum Vlăduța Lupău, au avut apariții similare la începutul carierei. Printre ele se află Alexandra Stan și Inna a căror imagine a suferit schimbări majore, de-a lungul anilor.  În timp ce Inna a reușit să scape de strungăreața pe care nu puteai să nu o observi, Alexandra Stan a învățat să-și mascheze nasul, despre a cărui mărime au fost făcute numeroase glume de-a lungul timpului.

ADVERTISEMENT