Life

Vlăduța Lupău, de urgență la spital. Cântăreața s-a pozat direct de pe patul din clinică

27.04.2021 | 14:42
Vladuta Lupau de urgenta la spital Cantareata sa pozat direct de pe patul din clinica
Vlăduța Lupău, de urgență la spital. Cântăreața s-a pozat direct de pe patul din clinică. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău le-a dezvăluit fanilor din mediul online că a ajuns de urgență la spital. Cântăreața s-a trezit la primele ore ale dimineții pentru a merge la o clinică, unde cel mai probabil a fost supusă unei intervenții. 

Solista a mărturisit că nu obișnuiește să fie o persoană matinală, însă de data aceasta a fost nevoită. S-a filmat în mașină, undeva în jurul orei 8:30, când a împărtășit cu internauții un lucru pe care l-a ținut secret și despre care a vorbit doar vag.

ADVERTISEMENT

Interpreta de muzică populară a lăsat de înțeles că urmează să fie supusă unei proceduri, acesta fiind și motivul pentru a realizat un story atât de dimineață. Vlăduța Lupău nu a dat prea multe detalii și a preferat să fie cât se poate de discretă.

Vlăduța Lupău, operație de urgență? Ce le-a dezvăluit artista fanilor

„Bună dimineața, am făcut acest story pentru ca rareori este dat să mă vedeți pe story la această oră și cred că… cam atât pe ziua de azi”, a spus Vlăduța Lupău într-o filmare de pe InstaStory, la primele ore ale dimineții.

ADVERTISEMENT

Ulterior, cântăreața de muzică populară s-a filmat într-o clinică din Capitală, în care apărea complet echipată pentru a ajunge pe mâna medicilor. Îmbrăcată în halat și cu mască de protecție la purtător artista nu a făcut nicio dezvăluire despre intervenția la care a fost supusă.

Frumoasa șatenă nu a vrut să-și îngrijoreze fanii și a încercat să le transmită că este totul în regulă cu starea ei de sănătate. Le-a făcut cu ochiul și le-a arătat un semn care demonstrează cât se poate de clar că este ok.

ADVERTISEMENT
Vlăduța Lupău a ajuns de urgență la spital
Vlăduța Lupău a ajuns de urgență la spital. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Îndrăgita solistă a muzicii populare românești nu a dorit să vorbească absolut deloc despre intervenția la care a fost supusă. Vedeta nu ar fi deloc străină de operații estetice, existând zvonuri care spun că și-ar fi pus acid hialuronic în buze.

Vlăduța Lupău nu a făcut nicio declarație pe marginea subiectului și spune că frumusețea sa este una cât se poate de naturală. Ba mai mult decât atât, se caracterizează ca fiind „o fată cu codițe și cu zâmbetul pe buze”.

ADVERTISEMENT

„Ah, lumea mai spune și că sunt frumoasă și că și asta mă ajută la succes. Ce să zic… lumea vorbește! Celor care nu mă cunoașteți vă spun că sunt o fată cu codițe și cu zâmbetul pe buze!”, spunea acum ceva vreme solista pentru Antena Stars.

ADVERTISEMENT