Life

Vlăduța Lupău, demoralizată: „Vreau să vă spun ce urăsc cel mai mult să fac”

30.09.2020 | 12:55
Vladuta Lupau demoralizata Vreau sa va spun ce urasc cel mai mult sa fac
Vlăduța Lupău,Sursa foto: Instagram.
ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău a povestit într-un Insta Story care este lucrul cel mai neplăcut pentru ea, mai ales în această perioadă.

Artistei nu îi place să iasă din casă atunci când este frig sau urât afară, însă pentru că are concerte sau alte drumuri de făcut este nevoită să facă și acest lucru.

ADVERTISEMENT

Cântăreața din Ardeal este fără doar și poate fan al sezonului cald, mai ales când se poate bucura și de apă, așa cum a făcut-o toată vara.

„Vreau să vă spun ce urăsc cel mai mult să fac. Nu suport să ies afară din casă atunci când este vremea urâtă, efectiv urăsc să fac asta, să ies din casă pe vreme rece, iar la Cluj este foarte frig. Eu sunt foarte sensibilă și răcesc instant, dar mă duc la prietenele mele, care mi-au pregătit o superbă ținută, o să vi-o arăt și vouă. Săptămâna viitoare am un super, super eveniment.”, a mai spus Vlăduța Lupău.

ADVERTISEMENT

A ajuns pe mâna medicilor

Artista de muzică populară din Ardeal și-a îngrijorat fanii cu ultima postare, mai ales că apare în timp ce primește injectabil. Pentru moment, vedeta a ținut secret motivul pentru care este nevoită să primească injecții intravenoase, însă le-a garantat prin atitudine că starea ei este una bună.

Vlăduța Lupău a postat pe Insta Story imagini din timpul unui moment mai delicat, după ce a ajuns în atenția medicilor. Artista a primit tratament intravenos, însă starea ei generală este bună.

ADVERTISEMENT

Cel mai probabil, cântăreața este nevoită să facă un tratament de imunizare, căci nu a specificat exact despre ce este vorba, însă nici nu a susținut că suferă de vreo boală complicată.