Life

Vlăduța Lupău, desființată de fani! Cum sună, de fapt, vocea ei live: „Iar rage!” Video

Vlăduța Lupău e tot mai criticată pentru cum sună vocea ei live. Aparițiile interpretei de muzică de petrecere, taxate fără milă!
15.03.2023 | 14:00
Vladuta Lupau desfiintata de fani Cum suna de fapt vocea ei live Iar rage Video
Vlăduța Lupău, criticată pentru cum sună vocea ei live. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău a demonstrat că are voce și atunci când cântă live. Doar că… în ultima vreme, internauții sunt de părere că se întâmplă ceva ciudat cu artista.

Vlăduța Lupău își dezamăgește unii fani cu vocea ei live

Pe rețelele de socializare circulă tot mai multe videoclipuri cu cântăreața de muzică de petrecere și prestațiile sale de la evenimente. Lumea i-a sărit în cap ardelencei care a dat industriei muzicale o serie de hituri atât solo, cât și în colaborare cu alți artiști de marcă.

ADVERTISEMENT

Pe TikTok, e plin de miștouri la adresa vedetei. O mare parte a cârcotașilor sunt de părere că vocea ei live nu seamănă deloc cu variantele înregistrate ale melodiilor sale. Vlăduța nu e singura artistă de renume de la noi ale cărei calități vocale sunt puse la îndoială.

În situația ei au fost și Jador și Culiță Sterp. Manelistul băcăuan, care a avut un concert de curând la Sala Palatului, a fost aspru criticat pentru că nu a fost capabil să își susțină concertul. Acesta a cerut un microfon de schimb, pentru că nu se descurca prea bine. Apoi, la multe din piese, ruga sala să cânte în locul său.

ADVERTISEMENT

Și clipurile cu Culiță Sterp de la evenimente sunt deja de notorietate, internauții susținând că fosta sa parteneră, Carmen de la Sălciua ar fi mai bună live.

Festival de ironii la adresa cântăreței, pe TikTok: „Iar rage!; Voce de t…aur!”

Revenind, însă, la Vlăduța Lupău, pe TikTok e un adevărat festival cu comentariile critice la adresa performanțelor sale live. Redăm doar câteva dintre textele de-a dreptul spumoase scrise de răutăcioși.

ADVERTISEMENT

„A mai păcălit o nuntă!; Ce înseamnă asta?; Iar rage Vlăduța!; Ea, când e o strofă mai grea, pasează microfonul; Voce de t… aur; Și când te gândești că trebuie să faci împrumut la bancă să îi plătești spectacolul la nuntă…;

Doamne, ce-ai pățit? În așa hal? Sunt șocată!; Face la petrecere ca la concert. Ori cântă ea, ori cântă lumea; Nu a scos-o nimeni afară?; Cine o plătește, frate?; Frunză verde lobodă, curge apa-n beci”, sunt doar câteva dintre criticile aduse cântăreței pe TikTok.

ADVERTISEMENT
@ioan.alex #vladutalupau #rapsoziimaramuresului #hanulluiureche #focsani #fyp ♬ sunet original – Ioan Alexandru Răuță

Vlăduța Lupău ia 8.000 de euro pentru un eveniment

Vlăduța nu are trebui să se supere pe seama acestor răutăți, căci din punct de vedere financiar îi merge foarte bine. Potrivit informațiilor obținute de FANATIK, dezvăluite recent, pentru o cântare, artista ar cere undeva la 8.000 de euro.

Cu ajutorul publicului sau fără, Vlăduța reușește să facă atmosferă indiferent unde este chemată, iar acest lucru e cel mai important pentru un cântăreț. Soția lui Adi Rus are, de altfel antamate pentru acest an aproximativ 300 de cântări! La un calcul simplu, anul acesta vedeta poate deveni milionară în euro!

Dacă susține toate cele 300 de concerte programate pentru anul ăsta, Vlăduța ar încasa undeva la 2.400.000 de euro. Evident, nu toți banii merg la ea, plus că mai trebuie plătite și taxele la stat. Apoi, o parte a sumelor câștigate merg și la colegii ei de formație. Vedeta merge peste tot cu instrumentiști, având propria ei formație.

Bani frumoși fac și celelalte staruri ale muzicii de petrecere. Armin Nicoară și Georgiana Lobonț, și ei în trend, cer cam 5.000 de euro pentru prestațiile lor. Suma este aceeași, indiferent că vorbim de nunți, botezuri sau zile de naștere.

ADVERTISEMENT