Life

Vlăduța Lupău, detronată de Andra și 3 Sud Est. Record înregistrat de “Jumătatea mea mai bună”

22.03.2021 | 12:50
Vladuta Lupau detronata de Andra si 3 Sud Est Record inregistrat de Jumatatea mea mai buna
Vlăduța Lupău nu mai este pe locul 1 în topul YouTube din prezent (sursă foto: captură YouTube)
ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău a fost detronată de către Andra și 3 Sud Est. Cea mai nouă colaborare muzicală a artiștilor a înregistrat un record clar. Este vorba despre melodia “Jumătatea mea mai bună”, care i-a făcut pe români să o acceseze într-un număr uriaș.

Vedetele au reușit să o “înlăture” pe Văduța Lupău de pe primul loc, pe YouTube. Tânăra solistă din Maramureș a marcat o astfel de reușită prin melodia ei “Bate vântul, bate”, pe care a lansat-o în urmă cu câteva săptămâni.

ADVERTISEMENT

Mai mult, artista le mărturisea fanilor ei că și-a văzut cel mai mare vis cum se împlinește, când și-a consolidat acest loc fruntaș, la care orice artist român speră măcar o dată în viață. Interpreta de muzică populară a coborât însă foarte mult în respectivul clasament, chiar dacă piesa ei este la fel îndrăgită de către public.

Andra și 3 Sud Est au dat-o jos pe Vlăduța Lupău din topurile YouTube în doar 24 de ore

Recordul din prezent a fost înregistrat de către Andra, în colaborare cu băieții de la 3 Sud Est. Mulți s-au bucurat să îi revadă în acest format, alături de cunoscuta jurată de la Românii au Talent, odată cu lansarea melodiei “Jumătatea mea mai bună”. Videoclipul acestei piese poate fi urmărit și în continuare.

ADVERTISEMENT

Lansarea melodiei lor a avut loc vineri, pe data de 19 martie 2021 și a stabilit un record clar, în doar 24 de ore. În acest moment, clipul care a venit ca o mare surpriză pentru public are aproape 3 milioane de vizualizări. Totodată, cei care s-au ocupat îndeaproape de linia muzicală, dar și versurile inedite au fost chiar cei din 3 Sud Est.

Laurențiu Duță, Viorel Sipoș și Mihai Budeanu s-au reunit pentru a face piesa incredibilă, în colaborare cu Andra. În plus, pentru respectivul videoclip pare să se fi muncit foarte mult, fiind prezenți și foarte mulți dansatori care au asigurat o coregrafie impecabilă.

ADVERTISEMENT

“Colaborarea cu Andra ne onorează și credem că această piesă a fost predestinată acestei colaborări. De-a lungul carierei noastre am avut foarte puține colaborări cu alte voci, ultima fiind în anul 2015 alături de Inna pentru «Mai stai». O voce puternică și totodată sensibilă cum este vocea Andrei aduce un plus de emoție acestui cântec. Sperăm să vă regăsiți în povestea noastră sau să aspirați către o dragoste unde cele două jumătăți se completează atât de bine. Cu bucurie vă aducem un nou cântec și abia așteptăm să vă revedem la concertele noastre”, au susținut cei din 3 Sud Est, după lansare, potrivit PRO TV.

Vlăduța Lupău, detronată de Andra și 3 Sud Est. Record înregistrat de
Andra și 3 Sud Est, colaborare inedită pentru melodia “Jumătatea mea mai bună” (sursă foto: captură YouTube)

Soția lui Cătălin Măruță le-a transmis tuturor, prin intermediul secțiunii de comentarii, că și-a dorit să realizeze această colaborare și pentru că muzica reprezintă ca o evadare foarte bună, pe perioada de pandemia, dar și un mod de relaxare și deconectare de la grijile cotidiene.

ADVERTISEMENT

“Vă mulțumim, dragilor! Datorită vouă suntem pe locul 1 în trending după o zi de la lansare!” și “Când încă nu ieșim pe cât am vrea de mult, să ascultăm muzică acasă sau în mașină poate fi evadarea de care avem nevoie, momentul nostru de relaxare, de încărcare. Jumătatea mea mai bună. Play, share și repeat”, au fost mesajele Andrei, de pe YouTube.

Până de curând, însă, locul impresionant din acest clasament a fost ocupat de către Vlăduța Lupău. Interpreta de muzică populară și-a făcut cel mai frumos cadou, iar cu câteva zile înainte de 8 Martie, când a împlinit 30 de ani, a lansat piesa “Bate vântul, bate”. Melodia ei a înregistrat un număr de 4,2 milioane de vizualizări, în YouTube trending.

Artista de muzică populară a povestit și de curând, în emisiunea lui Cătălin Măruță, că și-a văzut cel mai mare vis cu ochii și le-a mulțumit fanilor săi pentru susținere. Tot în acest top se află și Smiley, cu melodia “Până la tine”, lansată cu ocazia nașterii fetiței sale cu Gina Pistol. Melodia acestuia a marcat un număr de 1,5 milioane de vizualizări, într-o săptămână.

ADVERTISEMENT