Life

Vlăduța Lupău, dezvăluiri despre botezul fiului său. Cât va sta în concediu de maternitate

Vlăduța Lupău se pregătește să devină mamă pentru prima oară. Interpreta de muzică populară are câteva idei pentru creștinarea băiatului care se va naște vara aceasta.
25.05.2022 | 09:49
Vladuta Lupau dezvaluiri despre botezul fiului sau Cat va sta in concediu de maternitate
Vlăduța Lupău, despre creștinarea fiului său. Cum va arăta evenimentul. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Artista a făcut o serie de dezvăluiri despre botezul fiului său. Cântăreața a explicat cât va sta în concediu de maternitate, mărturisind că vara aceasta este una încărcată pentru ea cu numeroase spectacole și concerte.

Vlăduța Lupău, despre creștinarea fiului său. Cum va arăta evenimentul

Vlăduța Lupău a discutat despre botezul fiului său și al lui Adrian Rus. Solista nu știe cum va arăta în momentul de față evenimentul, dacă va fi unul amplu sau restrâns, numai alături de familie și prietenii apropiați.

ADVERTISEMENT

„Tocmai că nu aș ști cum mi-ar plăcea… Ambele variante îmi plac. Și fastuoasă, și intimă… Trebuie să văd cum mă regăsesc pe atunci, mai ales după un sezon super plin care mă așteaptă.

Superstiții nu am… Cred în Dumnezeu și în voia Lui! Știu că, dacă el a vrut să vină acest copil în pântecele meu, tot el va rândui să-l aduc pe lume! Mă rog și cred cu tărie că doar voia Lui se face pe lumea asta!

ADVERTISEMENT

Ce e ăla concediu?! Nici n-am de gând (râde), voi sta strict cât este necesar, nicio zi în plus. Sper să mă simt bine, să pot să îmi reiau activitatea cât mai curând după naștere!

Le-am promis oamenilor. Și mi-am promis mie că nu stau s-o lălăi! Vom vedea! Doar să fiu sănătoasă și să vină bebelușul cu bine și sănătos!

ADVERTISEMENT

În rest, sunt convinsă că Dumnezeu are planuri multe și mari cu noi, cu fiecare!”, a spus cântăreața de muzică populară într-un interviu pentru publicația viva.ro.

Vlăduța Lupău, pofte de când este însărcinată

În altă ordine de idei, Vlăduța Lupău spune că nu are foarte multe pofte de când este însărcinată, ci este vorba de unele normale. Supa de găluște, McDonalds, Fanta cu struguri și murăturile sunt printre cele mai savurate de artistă.

ADVERTISEMENT

De asemenea, dulciurile sunt cele care nu lipsesc de pe masa vedetei în ultima perioadă, însă spune că sunt pofte normale pentru o femeie însărcinată.

ADVERTISEMENT