Life

Vlăduța Lupău, dezvăluiri despre numele bebelușului său: ”Nu cred că o să ghiciți”

Vlăduța Lupău abia așteaptă să devină mamă pentru prima oară. Interpreta de muzică populară a discutat deschis despre numele pe care-l va purta fiul său.
29.07.2022 | 19:10
Vladuta Lupau dezvaluiri despre numele bebelusului sau Nu cred ca o sa ghiciti
Vlăduța Lupău, informații noi despre numele fiului său: ”Nimeni nu l-a ghicit”. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta a făcut dezvăluiri despre prenumele pe care-l va avea băiețelul său, precizând că nu este vorba de un nume complicat. Artista a oferit informații noi despre acest aspect, toată lumea fiind curioasă să afle.

Vlăduța Lupău, informații noi despre numele fiului său: ”Nimeni nu l-a ghicit”

Vlăduța Lupău este foarte discretă în ceea ce privește venirea pe lume a primului său copil, dar mai ales numele celui mic. Cântăreața de muzică populară susține că o singură persoană l-a ghicit până în momentul de față.

ADVERTISEMENT

Micuțul și-a ales singur numele, declara în urmă cu câteva luni frumoasa șatenă, care a mai spus că ascunde o întreagă poveste despre care va vorbi în perioada următoare.

„Una dintre nașele mele l-a ghicit, dar nu l-a scris, i-am zis că îi dau block dacă îl scrie. Dar bine, ea l-a ghicit așa, mai la început. Acum din toți cei 1000 și ceva care mi-au scris, nimeni nu l-a ghicit.

ADVERTISEMENT

Nici n-are rost să încercați, că nu cred că o să ghiciți! Nu e, dar dacă vă dau indicii, după aia lumea o să-l ghicească și n-aș vrea. Mi-au lăsat foarte mulți în comentarii, care știu despre pasiunea mea, că o să-l cheme Neymar.

Dar nu, nu o să-l cheme Neymar, ar fi absurd”, a declarat Vlăduța Lupău în emisiunea Vorbește lumea, de la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău, pregătiri pentru nașterea fiului

Cântăreața de muzică populară este pe ultima sută de metri cu sarcina. Vedeta urmează să devină mamă pentru prima oară la începutul lunii august, mărturisind că este extrem de nerăbdătoare să-l țină în brațe.

Frumoasa șatenă are foarte multe planuri până la nașterea băiețelului său și a lui Adrian Rus. Îndrăgita artistă vrea să aibă gata camera celui mic.

ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău muncește de zor la casa visurilor sale și speră să se mute în locuință la scurt timp după venirea fiului său pe lume.

ADVERTISEMENT