Life

Vlăduța Lupău, dezvăluiri despre nunta cu fotbalistul Adrian Rus. Când va avea loc evenimentul

29.12.2020 | 17:55
Vladuta Lupau dezvaluiri despre nunta cu fotbalistul Adrian Rus Cand va avea loc evenimentul
Vlăduța Lupău, dezvăluiri despre nunta cu fotbalistul Adrian Rus. Când va avea loc evenimentul. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău s-a căsătorit civil cu fotbalistul Adrian Rus în toamna anului trecut, dar din păcate, s-a văzut nevoită să amâne cununia religioasă din cauza pandemiei de coronavirus. Cântăreața așteaptă să îmbrace rochia de mireasă cât mai repede, vorbind recent despre eveniment. 

Interpreta de muzică populară este nerăbdătoare să devină mireasă, mărturisind în cadrul unei emisiuni TV că știe deja cum va arăta rochia. Mai mult decât atât, vedeta a precizat că nu va avea o singură ținută, ci două, însă nu a dat prea mult din casă.

ADVERTISEMENT

Cât despre data exactă a marelui eveniment, Vlăduța Lupău a lăsat să se înțeleagă că așteaptă să se calmeze lucrurile, asta pentru că visează la o petrecere fastuoasă. Artista vrea să aibă aproape toți prietenii și toate rudele, nicidecum nu plănuiește ceva restrâns.

Vlăduța Lupău, declarații despre cununia religioasă cu Adrian Rus

Vlăduța Lupău și sportivul ar fi trebuit să ajungă în fața altarului pe 30 aprilie 2020, însă pandemia le-a dat planurile peste cap. Solista a precizat la momentul respectiv că nu a stabilit o altă dată a cununiei religioase, lucru care nu a fost lămurit nici acum.

ADVERTISEMENT

„Nunta nu e anulată, / Ea este doar amânată, / Programăm o altă dată, / Să putem să o facem lată”, scria vedeta la finalul lunii aprilie pe rețelele de socializare.

Cântăreața de muzică populară și Adrian Rus sunt deja soț și soție de mai bine de un an, solista fiind foarte fericită că poartă numele partenerului ei de viață. Cei doi au avut parte de o cununiei civilă într-un cadru de poveste, în mijlocul unei păduri.

ADVERTISEMENT

„Noi suntem căsătoriți, dar petrecerea aia pe care o așteptăm și ne-o dorim… nu am reușit. Nu am fixat o altă dată pentru că până nu suntem convinși că se poate să vină toți prietenii noștri, să fim într-un număr mare așa cum ne dorim.

Fără reguli sau să ne fie frică. Eu tot așa mă uitam pe listă și tot mai tăiam, că nu îi cunosc, fie prieteni de-ai părinților, fie de la socri.

ADVERTISEMENT

Cum să mă distrez eu la nuntă cu ei? Nu aș vrea nici să fie exagerat”, a declarat Vlăduța Lupău într-o emisiune TV, informează cancan.ro.

ADVERTISEMENT