Life

Vlăduța Lupău, dezvăluiri neștiute din viața privată. Ce a decis să facă după ce va deveni mamă

Vlăduța Lupău este întrebată tot mai des când va aduce pe lume primul ei copil, vedeta făcând câteva declarații în această privință.
05.11.2021 | 19:44
Vladuta Lupau dezvaluiri nestiute din viata privata Ce a decis sa faca dupa ce va deveni mama
ADVERTISEMENT

Artista a dat de știre că este pregătită să devină mamă. Solista a făcut dezvăluiri neașteptate din viața privată, dar și ce a decis să facă după ce va naște.

Interpreta de muzică populară are unele idei schițate legat de creșterea viitorului ei copil și spune că-i va oferi acestuia strictul necesar, fără să-i ia bunuri de valoare.

ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău nu va investi prea mult în haine și accesorii pentru urmașul său și vrea să-l învețe să aprecieze adevărata valoare a banului.

Vlăduța Lupău, despre rolul de viitoare mamă. Cum își va crește copilul

Șatena gândește în felul acesta pentru că așa a fost crescută la rândul ei de părinți, dar nu este exclus nici faptul că-și va schimba părerea în clipa în care va deveni mamă.

ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău va fi părintele mai dur, în timp ce partenerul de viață, Adrian Rus, cu siguranță se va comporta mult mai indulgent cu viitorul copil.

„Îmi doresc copii, toată lumea își dorește copii. Nu mi-ar fi teamă de nimic dacă aș rămâne însărcinată. Copilul meu va fi îmbrăcat de la second hand, va avea lucruri ieftine, va merge la fermă, așa spun acum.

ADVERTISEMENT

De ce să îi cumpăr niște ghete scumpe care oricum îi vor rămâne mici? Eu așa am fost crescută. Așa spun acum, îi dau mai puțin, ca să își dorească mult.

Eu cred că o să fiu destul de dură cu copiii mei, dar o să fie soțul meu care să îi cocoloșească. (…) Dacă ar fi talentat mi-ar plăcea”, a mărturisit Vlăduța Lupău într-o emisiune de la wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău, aprecieri pentru soțul ei, Adrian Rus

Cântăreața de muzică populară este pregătită să devină mamă, asta pentru că are alături bărbatul care o susține în tot ceea ce face. Vedeta îl apreciază enorm pe soțul ei, Adrian Rus.

Sportivul a renunțat la cariera de fotbalist pentru a se dedica vieții de familie, lucru pe care vedeta îl apreciază foarte mult în momentul de față.

De asemenea, solista vorbește foarte frumos despre sportiv, cu care s-a căsătorit civil în toamna lui 2019. Ceremonia religioasă a fost amânată din cauza pandemiei de coronavirus.

„Ai mei l-au primit în familie ca pe copilul lor. Dacă eu îl iubesc și ei îl iubesc. Cel mai mult apreciez la el că este un om bun și calculat, uneori este mai matur decât mine”, a mai spus Vlăduța Lupău.

ADVERTISEMENT