Life

Vlăduța Lupău, emoționată până la lacrimi. Artista a început să plângă după gestul făcut de Adi Rus

Emoții mari pentru Vlăduța Lupău, la scurt timp după întoarcerea din Statele Unite. Celebra artistă a început să plângă după gestul făcut de soțul ei, Adi Rus.
29.11.2022 | 20:50
Vladuta Lupau emotionata pana la lacrimi Artista a inceput sa planga dupa gestul facut de Adi Rus
Vlăduța Lupău a fost profund emoționată de gestul făcut de Adi Rus. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău a avut parte de o surpriză emoționantă din partea soțului ei, Adi Rus. Momentul a fost atât de intens, încât artista a început să plângă.

Vlăduța Lupău, emoționată până la lacrimi de Adi Rus

În urmă cu câteva săptămâni, Vlăduța Lupău a plecat în Statele Unite singură. Aceasta a avut de onorat mai multe evenimente, drept urmare, nu prea a avut de ales.

ADVERTISEMENT

Deși nu a trecut foarte mult timp de la botezul fiului celor doi, Iair, Vlăduța Lupău și-a luat inima în dinți și a reușit totuși să stea departe de fiul ei o bună perioadă de timp.

În momentul în care artista a revenit în România însă, Adi Rus a decis să îi pregătească o surpriză pe cinste. Acesta a mers la aeroport să își ia soția, însă nu singur.

ADVERTISEMENT

Pentru că știa cât de dor i-a fost vedetei de fiul său, Adi Rus l-a luat și pe el la aeroport și a reușit să fie protagonistul unui eveniment cât se parte de emoționant.

După revederea din aeroport, Vlăduța Lupău a publicat mai multe imagini pe rețelele de socializare, iar în una din ele, artista plânge, semn că Adi Rus a reușit să o emoționeze până la lacrimi.

ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău i-a dus dorul fiului ei, Iair

Menționăm că nu este prima oară când Vlăduța Lupău este surprinsă într-o astfel de ipostază. Recent, artista s-a fotografiat în avion, după ce a primit de la soțul ei o filmare cu el și micuțul Iair.

Și atunci, cântăreața a fost extrem de emoționată și le dezvăluia fanilor săi că suportă cu greul dorul de cel mic.

ADVERTISEMENT

Amintim că Vlăduța Lupău a devenit mamă pentru prima oară în luna august a acestui an.

Aceasta a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, căruia i-a pus numele Iair. Deși a fost aspru criticată de anumiți internauți pentru alegerea făcută, se pare că Vlăduța Lupău a vrut un nume deosebit.

În dicționarul biblic, ”Iair” simbolizează lumină, strălucire, în mod special strălucirea lui Dumnezeu.

ADVERTISEMENT