Life

Vlăduța Lupău este cea mai fericită. Cântăreața de muzică populară a făcut marele anunț

31.08.2020 | 08:59
Vladuta Lupau este cea mai fericita Cantareata de muzica populara a facut marele anunt
Vlăduța Lupău este cea mai fericită. Cântăreața de muzică populară a făcut marele anunț. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai frumoase și mai cunoscute cântărețe de muzică populară de la noi din țară. Recent, îndrăgita artistă a lansat pe piață o melodie intitulată „Frumoase-s româncele”, piesă care a ajuns imediat în topurile muzicale.

Vedeta este mândră nevoie mare, mai ales că ultimul său hit a atins 2 milioane de vizualizări pe canalul de Youtube. Vestea a fost împărtășită chiar de Vlăduța Lupău pe una dintre paginile sale de socializare unde a lăsat și un mesaj scurt pentru cei care-i apreciază muzica.

ADVERTISEMENT

„2 milioane ❤️ sunteți pupați tareeee!”, a scris tânăra cântăreață în dreptul videoclipului care a fost lansat în urmă cu 11 zile și este în prezent pe locul 6 în cele mai populare melodii de pe Youtube. Între timp, piesa a mai adunat vizualizări și a depășit 2 milioane.

Vlăduța Lupău, în culmea fericirii. Melodia sa a atins peste 2 milioane de vizualizări

Renumita cântăreață de muzică populară este mândră că este româncă, videoclipul fiind filmat în totalitate pe plaiurile mioritice. Unul dintre cadre, cel în care Vlăduța Lupău apare pe un cal a fost făcut în Parcul Național Piatra Craiului, artista precizând că această imagine a fost inspirată dintr-un film.

ADVERTISEMENT

Artista originară din județul Sălaj nu a uitat nici de tricolor pe care l-a arborat în timpul unei plimbări cu mașina alături de trei româncuțe. Zilele trecute melodia chiar a ajuns pe locul 1, însă acum a căzut câteva trepte, dar cu siguranță va urca din nou.

Cântăreața, mărturisire despre muzică și pasiunea pentru folclor

Vlăduța Lupău a vorbit recent despre muzică și pasiunea pentru costumele populare. Frumoasa artistă a mărturisit se mândrește cu „haina cea mai de preț a românului”, precizând că are numeroase costume, în special primite de la bunica sa.

ADVERTISEMENT

„Muzica în general mie mi se pare cel mai frumos lucru care îl poate avea lumea asta. De ce?! Pentru că nu este om pe pământ care să nu asculte muzică. Dacă e singur, dacă e la vreun eveniment, dacă vrea să își aducă aminte sau dacă vrea să uite… mereu muzica este de față.

Așadar muzica înseamnă viață. Iar muzica populară pentru mine este viața mea. Nu cred că m-aș putea vedea fără să o cânt! Costumul popular este haina cea mai de preț a românilor. Câtă artă are un costum și câtă poveste cuprinde este ceva fantastic.

ADVERTISEMENT

Aici vorbesc de costumele vechi… eu cu ele mă mândresc! Mai ales că le am o parte de la bunica mea. Când le îmbrac, uneori stau și mă gândesc «Oare bunica unde o fi mers cu ele? Cred că era cea mai frumoasă», a declarat solista, notează wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT