Life

Vlăduța Lupău este o gospodină desăvârșită. Cum s-a pregătit artista pentru Paște

01.05.2021 | 17:33
Vladuta Lupau este o gospodina desavarsita Cum sa pregatit artista pentru Paste
ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău este o gospodină desăvârșită, demostrând că nu se pricepe doar la cântat. FANATIK îți spune cum s-a pregătit artista pentru Paște.

Cântăreața s-a ocupat de toate pregătirile pentru sărbători, acasă, în Ardeal. Ea a pregătit sarmale a înroșit roșii și a făcut pască.

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, Vlăduța Lupău a dat o fugă și pe la stână, să-și procure alimente importante pentru masa de Paște. Acolo, ea a vrut să-și surprindă fanii și a muls o oaie.

Vlăduța Lupău este o gospodină desăvârșită. Cum s-a pregătit artista pentru Paște

Pe lângă proiectele muzicale pregătite pentru această sărbătoare, Vlăduța le-a mai pregătit fanilor și alte surprize. Ea le-a arătat că este o gospodină desăvârșită și știe să gătească bucate tradiționale, precum sarmale sau pască.

ADVERTISEMENT
Vlăduța Lupău
Vlăduța Lupău pregătește sarmale pentru masa de Paște
Sursa foto: Facebook

„Ați terminat cu bucătăria, doamnelor? “Vlăduța și sărmăluța” … este descrierea acestei poze! pupici și mult spor!”, a scris artista lângă fotografia de mai sus.

Admiratorii acesteia au reacționat în număr mare și mulți au felicitat-o pentru îndemânarea de care dă dovadă. În schimb, alții au observat detalii precum mănușile pe care le-a purtat în timpul pregătirii bucatelor, iscând o adevărat dezbatere pe tema motivului pentru care a făcut-o.

ADVERTISEMENT

Și nu doar atât, cântăreața de muzică de petrecere a dat o fugă și pe la stână. Ea a muls o oaie și s-a fotografiat cu un miel în brațe.

Vlăduța Lupău
Vlăduța Lupău, la stână, cu un miel în brațe
Sursa foto: Facebook

Pentru sărbătorile de Paște, artista le-a pregătit admiratorilor săi și alte surprize. Ea a înregistrat o emisiune, care va fi difuzată duminică, alături de Oana Matei. Vlăduța Lupău a intrat în spiritul sărbătorilor, a cântat și a gătit bucate tradiționale.

ADVERTISEMENT

„Sunt cu prietena mea, Oana Matei, și o să ne vedeți împreună în ziua de Paște, la Hora TV,” și-a anunțat ea fanii, în mediul online. Aproape jumătate de milion de internauți îi urmăresc activitatea pe Instagram, iar pe Facebook comunitatea virtuală a vedetei numără mai mult de 770.00 de oameni. Cântăreața este o prezență constantă pe rețelele de socializare și a menționat de mai multe ori că acest lucru o ajută în cariera muzicală.

ADVERTISEMENT