Life

Vlăduța Lupău, experiență nefericită în sarcină cu un medic: ”Mi-a luat și o căruță de bani”

Vlăduța Lupău a scos la iveală neplăcerile prin care a trecut în timpul sarcinii. Interpreta de muzică populară a povestit ce i s-a întâmplat în cabinetul unui medic ginecolog.
03.05.2022 | 11:32
Vladuta Lupau experienta nefericita in sarcina cu un medic Mia luat si o caruta de bani
Vlăduța Lupău, neplăceri în timpul sarcinii din cauza unui doctor. Ce a pățit artista. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Artista a avut câteva obstacole de trecut până a ajuns în momentul de față. Vedeta a dezvăluit experiența nefericită prin care a trecut de când este însărcinată. Este vorba de un medic la care a mers în urmă cu puțină vreme.

Vlăduța Lupău, neplăceri în timpul sarcinii din cauza unui doctor. Ce a pățit artista

Vlăduța Lupău a intrat în panică când a văzut că nu-i crește burta, motiv pentru care s-a programat de urgență la un ginecolog din București. Solista care locuiește în Cluj-Napoca nu a fost deloc încântată de consultație.

ADVERTISEMENT

„Am o experiență super nașpa, de acum câteva săptămâni, din București. Am vrut să văd dacă mișcă, dacă e acolo, mi se părea mie că n-am burtă dimineața. Am luat-o și eu la razna, eram și eu panicată. Mi-am făcut o programare.

Ajung acolo, medicul nu avea halat. Nu mi-a explicat nimic, doar dacă îl mai întrebam eu ceva din ce mai știam. Mi-a luat și o căruță de bani, vreo 500 de lei, ceea ce, pentru o femeie de rând, mi se pare mult.

ADVERTISEMENT

A vorbit și urât și flegmatic cu mine. Mi-a zis și sexul bebelușului, poate eu nu-l știam sau nu doream să-l știu. Mă gândeam că, dacă dai peste unul de-ăla, n-ai nicio șansă să afli dacă ai sau nu ceva risc.

E foarte important doctorul care-ți monitorizează sarcina”, a povestit Vlăduța Lupău despre experiența neplăcută, conform unica.ro.

ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău, însărcinată cu un băiețel

Vlăduța Lupău este însărcinată în 6 luni, după ce a trecut prin două sarcini pierdute. Solista este în culmea fericirii de când a aflat că va deveni mamă pentru prima oară, împreună cu soțul ei, sportivul Adrian Rus.

Îndrăgita interpretă va naște peste numai câteva luni un băiețel despre care a vorbit pentru prima oară în martie, de Bunavestire. Cântăreața de muzică populară abia așteaptă să-și țină în brațe bebelușul mult iubit.

ADVERTISEMENT