Life

Vlăduța Lupău, fotografie inedită de Halloween. Cum s-a fotografiat artista

01.11.2020 | 15:59
Vladuta Lupau fotografie inedita de Halloween Cum sa fotografiat artista
ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău nu a sărbătorit anul acesta Halloween-ul, însă nu a uitat de această sărbătoare în totalitate. Aflată în izolare la domiciliu din cauza infectării cu COVID-19, îndrăgita artistă a împărtășit cu fanii de pe rețelele de socializare o imagine inedită. 

Frumoasa cântăreață a avut grijă să realizeze o ședință foto specifică acestei sărbători care are loc în ultima zi a lunii octombrie. Mai exact, șatena s-a fotografiat într-un decor cu dovleci alături de nepoata sa cu care postează adesea imagini în mediul online.

ADVERTISEMENT

Soția fotbalistului Adrian Rus a mărturisit că imaginile sunt făcute din timp pentru că în cele din urmă a ascultat un sfat primit de la mama sa în copilărie. Cel mai probabil vedeta a spus asta ca oamenii să nu creadă că nu este bolnavă sau că a plecat la rude având coronavirus.

Vlăduța Lupău, fotografie de Halloween. Cum a apărut artista infectată cu COVID-19

„De Haloween ? ? Noroc că ne-am făcut din timp pozele ? P.S. când îmi spunea mami: «fă toate lucrurile din timp!», nu o credeam ?”, a scris Vlăduța Lupău în dreptul imaginilor în care apare alături de micuța ei nepoată după care este topită.

ADVERTISEMENT

Cunoscuta artistă de muzică populară a început să se simtă rău în urmă cu câteva zile, însă pentru că simptomele răcelii nu au trecut și-a făcut un test pentru COVID-19. Așa a aflat șatena că este infectată cu noul tip de coronavirus, în următoarea perioadă fiind nevoită să stea departe de restul lumii.

Vlăduța Lupău s-a autoizolat, starea ei de sănătate fiind una bună având în vedere că a făcut o formă ușoară a bolii. Cântăreața nu știe de unde a luat virusul din China, mai ales că nu a mai fost prezentă la niciun eveniment în ultima perioadă.

ADVERTISEMENT

„Dragii mei… vreau să vă spun că în urmă cu câteva zile am avut simptome specifice unei răceli, ca atare am luat decizia de a merge și a mă testa, iar răspunsul, din păcate, a fost unul pozitiv.

Ei bine, momentan pot să spun că fac parte dintre cei care am contractat acest virus având forme ușoare care sper să rămână așa. ??

ADVERTISEMENT

Timp de 14 zile, așa cum este protocolul voi sta în izolare. Cu siguranță, întrebarea voastră la fel ca și a mea este «de unde am contractat virusul?» … nu știu nici eu, mai ales că nici nu am fost prezentă la niciun eveniment de când s-au interzis pe plan național”, a scris vedeta pe Instagram în urmă cu 4 zile.

 

View this post on Instagram

 

De Haloween ? ? Noroc că ne-am făcut din timp pozele ? ps* când îmi spunea mami: “fă toate lucrurile din timp!”, nu o credeam ?

A post shared by Vlăduța Lupău (@vladutalupau) on

ADVERTISEMENT