Life

Vlăduța Lupău, gafă în centrul Clujului. Ce a pățit interpreta de muzică populară: „Mă închid în casă”

26.03.2021 | 18:21
Vladuta Lupau gafa in centrul Clujului Ce a patit interpreta de muzica populara Ma inchid in casa
ADVERTISEMENT

Se pare că nu a fost cea mai bună zi pentru Vlăduța Lupău, care a trecut printr-un moment extrem de neplăcut astăzi, în timp ce se afla în centrul Clujului. Interpreta de muzică populară le-a povestit totul fanilor ei și le-a mărturisit că nu va mai ieși din casă după această întâmplare. 

Vlăduța Lupău ține legătura cu internauții prin intermediul rețelelelor de socializare și este sinceră atunci când vine vorba depre viața ei, cum s-a întâmplat și această dată. Artista nu a început deloc weekend-ul în forță, ci din contră.

ADVERTISEMENT

După ce nu a putut ieși din garaj din cauza lipsei curentului din imobilul în care locuiește, Vlăduța Lupău e ieșit să ia prânzul în oraș, însă nu a decurs așa cum s-ar fi așteătat.

Vlăduța Lupău, gafă în centrul Clujului. Ce a pățit interpreta de muzică populară: „Mă închid în casă”

Vlăduța Lupău a ales să mănânce o supă cremă la prânz, însă mîncarea a ajuns și pe blugii ei. Vedeta a spus că nu va mai ieși din casă și își va petrece restul zilei făcând curat, ca o adevărată gospodină.

ADVERTISEMENT

„Nu e ziua mea bună. Mă închid în casă azi. Deci eu nu cred, suntem și în centrul Clujului. Mă arde. Blugii mei au mâncat supă cremă fierbinte (…) Am adus blugii la spălat. Azi stau în casă, fac curat ca o nevastă…”, a transmis Vlăduța Lupău pe InstaStory.

Vlăduța Lupău
Vlăduța Lupău nu a avut o zi prea bună. Sursa foto: Instagram/ Colaj: Fanatik

Nu a fost singura situație neplăcută în care s-a aflat soția fotbalistului Adrian Rus. Cântăreața a încercat să scoată mașina din garaj, însă nu a putut pentru că nu era curent în imobilul în care locuiește, așa că a fost nevoită să-și comanda un taxi pentru a ajunge la destinație.

ADVERTISEMENT

„Cine a mai pățit treaba asta? Te pregătești, te grăbești să ieși din garaj și garajul nu merge pentru că nu este curent în scară”, a mai povestit interpreta de muzică populară.

Vlăduța Lupău și soțul ei au petrecut clipe de vis în Tulum, Mexic, la doar câteva săptămâni după ce s-au întors din Maldive. Cântăreața este foarte apreciată atât din punct de vedere muzical, cât și pentru furmusețe ei de neegalat.

ADVERTISEMENT

La doar 30 de ani, pe care i-a împlinit recent, Vlăduța Lupău este o femeie împlinită pe toate planurile. Are o poveste de dragoste frumoasă cu fotbalistul Adi Rus, iar în plan profesional dă lovitura cu fiecare melodie pe care o lansează, ajungând pe primele locuri pe YouTube.

ADVERTISEMENT