Life

Vlăduța Lupău, gestul fără milă care o să provoace scandal. De ce a fost în stare artista / Foto

19.11.2020 | 08:11
Vladuta Lupau gestul fara mila care o sa provoace scandal De ce a fost in stare artista  Foto
ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău se consideră o mare iubitoare de animale, ba chiar a terminat și o facultate în direcția aceasta. Cu toate astea, artista nu se dă în lături când vine vorba să poarte haine de blană făcute din piele de animale.

În general, pentru ca aceste blănuri să fie expuse la vânzare, animalele sunt ținute în crescătorii, crescute, după care omorâte, pentru ca doritoarele de blană să se poată bucura de frumusețea blănii unei vulpe sau a altui animal sălbatic. Este și cazul Vlăduței Lupău, care a postat mândra o imagine cu blana sa cea nouă, primită, cel mai probabil, printr-o colaborare. Întrebarea este însă, dacă blana este naturală sau artificială?

ADVERTISEMENT
Vlăduța Lupău promovează haine de blană naturală
Vlăduța Lupău promovează haine de blană naturală

FANATIK a descoperit la o simplă căutare că hainele de blană purtate și promovate de Vlăduța Lupău sunt de la animale care au fost sacrificate pentru ca ea și cei care doresc să arate bine într-o blană naturală.

Culmea este că Vlăduța Lupău a făcut facultatea de medicină veterinară, iar în familie deja este o tradiție munca în folosul animalelor. Se pare că artista, deși susține că este mare iubitoare de animale, când vine vorba să poarte o blană naturală nu se dă în lături, ba chiar le promovează.

ADVERTISEMENT
Firma de haine de blană din Cluj Napoca o promovează intens pe Vlăduța Lupău
Firma de haine de blană din Cluj Napoca o promovează intens pe Vlăduța Lupău

Este probabil ca artista să fi încheiat un contract de promovare cu firma în cauză din Cluj, căci apare și pe site-ul acestora ca model de prezentare.

„Am ales această facultate, deoarece este tradiție de familie. Mama este medic veterinar, iar tata inginer zootehnist. Dar, bineînţeles, şi pentru dragostea faţă de animale. Îmi place tare mult, motiv pentru care urmez studiile doctorale din cadrul Universităţii de Ştiinţe Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca.

ADVERTISEMENT

A fost greu în ultimii ani de facultate. Efectiv eram pe drum şi la școală. Într-adevăr, aş minți să spun că nu am mai lipsit uneori de la facultate, dar întotdeauna am recuperat în avans sau după, toate laboratoarele pierdute. A fost greu din cauza oboselii, dar a fost fain! Iar azi, mă mândresc cu faptul că sunt medic veterinar”, povestea Vlăduța Lupău.