Life

Vlăduța Lupău îl susține pe Selly! Ce a postat cântăreața pe Instagram

02.03.2021 | 13:04
Vladuta Lupau il sustine pe Selly Ce a postat cantareata pe Instagram
ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău îl susține pe Selly în contextul scandalului iscat de petrecerea pe care vloggerul a dat-o de ziua lui. 

Cântăreața de muzică populară din Cluj, recent întoarsă din Maldive, s-a pus la curent cu ultimele noutăți din țară, iar subiectul despre care vorbește toată lumea în ultimele zile este amenda primită de Andrei Șelaru pentru că a dat petrecere de ziua lui de naștere încălcând legea.

ADVERTISEMENT

Soția portarului Adi Rus de la CFR Cluj și-a arătat susținerea pentru Selly. Cu un singur cuvânt a spus tot, nedorind să adauge lucruri în plus pentru a nu se crea vreo nouă polemică.

Vlăduța Lupău îl susține pe Selly

Folclorista s-a rezumat la a da share vlogului postat aseară de Selly, în care a lovit în televiziunile care l-au criticat pentru petrecerea pe care a dat-o de ziua sa. „Bine!!!”, este mesajul scurt și concis prin care Vlăduța Lupău a arătat ce părere are despre tot acest scandal.

ADVERTISEMENT

Mesajul Vlăduței este unul surprinzător, având în vedere că vedeta a avut de suferit din cauza coronavirusului, în care nici ea nu credea foarte mult la început, până s-a infectat.

vlăduța lupău
Vlăduța Lupău l-a felicitat pe Selly pentru răspunsul pe care l-a dat după controversa iscată de ziua sa de naștere. Foto: Instastory

Cine e de partea vloggerului și cine l-a criticat dur

Lumea e împărțită în două, iar Selly are tot mai mulți detractori, dar și parte de o serie de susținători de unde nu s-ar fi așteptat niciodată.

ADVERTISEMENT

Printre cei care nu consideră un capăt de lume petrecerea organizată de ziua lui, însă care i-a atras atenția că astfel de scăpări îi pot face rău pe viitor, tânărului fiindu-i afectată imaginea se numără Dan Capatos, care s-a împrietenit cu Șelaru în ultima vreme.

Printre criticii lui Selly, cel mai vehement s-a remarcat Mircea Badea, cel cu care cântărețul de la trupa 5Gang a început un adevărat război. În vlogul său în care a încercat să clarifice tot ce s-a întâmplat, Selly a atacat dur televiziunile România TV și Antena 3, cel mai vizat fiind realizatorul emisiunii „În gura presei”.

ADVERTISEMENT