Life

Vlăduța Lupău, imagini de senzație cu burtica de gravidă. Cum s-a pozat artista la plajă

Vlăduța Lupău este foarte încântată de când a aflat că va deveni mamă pentru prima oară, de aici și fotografiile pe care le distribuie cu burtica de gravidă.
10.04.2022 | 22:48
Vladuta Lupau imagini de senzatie cu burtica de gravida Cum sa pozat artista la plaja
Vlăduța Lupău, fotografii de mii de like-uri. Cum a apărut solista pe plajă. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cântăreața de muzică populară le-a arătat fanilor câteva imagini de senzație. Îndrăgita artistă s-a pozat în toată splendoarea pe o plajă de pe litoralul românesc, acolo unde a ajuns în urmă cu foarte puțină vreme.

Vlăduța Lupău, fotografii de mii de like-uri. Cum a apărut solista pe plajă

Vlăduța Lupău a distribuit două fotografii, care au primit mii de like-uri din partea fanilor din mediul virtual. Frumoasa șatenă apare îmbrăcată foarte lejer, pe o plajă de la Marea Neagră, într-un trening cu imprimeu zebră.

ADVERTISEMENT

Machiată simplu, cu părul prins la spate, cu accesorii la gât și cu ochelari de soare la purtător, vedeta a lăsat și un mesaj emoționant pentru bebelușul care crește în pântecele sale. Artista va fi mamă de băiat alături de soțul ei, fostul jucător de fotbal Adi Rus.

„Micuțule, acum în burtică și mai târziu pe păturică!”, a scris Vlăduța Lupău în dreptul imaginilor de pe Instagram, unde apare pe plajă, cu zâmbetul pe buze.

ADVERTISEMENT
Vlăduța Lupău, pe plajă
Vlăduța Lupău, imagini pe plajă. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Vlăduța Lupău, nerăbdătoare să devină mamă de băiat

„Micuțuleeee până vii îți face mami kilometri”, este un alt mesaj lăsat de interpreta de muzică populară pe rețelele de socializare, de această dată în timp ce se află în mașină.

Vlăduța Lupău este foarte activă perioada aceasta, chiar dacă de câteva luni este însărcinată. Frumoasa interpretă are foarte multe drumuri de făcut prin prisma meseriei sale, având foarte multe concerte și spectacole în agendă.

ADVERTISEMENT

Șatena va deveni mamă de băiat cât de curând, dar muncește în continuare. Recent, a lansat câteva pricesne, adică muzică spirituală bisericească. Cântăreața speră să fie pe placul fanilor săi și să le umple inima de bucurie și credință.

„Aceste pricesne să vă umple inima de bucurie și credință! Ascultându-le, închinăm aceste rugăciuni cântate către Dumnezeu!”, a spus artista despre ultimul său proiect, care se anunță a fi unul de succes.

ADVERTISEMENT