Life

Vlăduța Lupău, imagini emoționante în ziua în care a aniversat doi ani de la căsătoria cu Adrian Rus

Cu ocazia aniversării a doi ani de la căsătoria cu Adrian Rus, Vlăduța Lupău a postat mai multe imagini emoționante, dar și un mesaj. Fanii au reacționat imediat și au felicitat-o.
12.11.2021 | 18:38
Vlăduța Lupău aniversează doi ani de la căsătorie
ADVERTISEMENT

Ziua de 12 noiembrie va fi mereu una dintre cele mai emoționante din viața Vlăduței Lupău.

În 2019, aceasta s-a măritat cu fotbalistul Adrian Rus.

Artista a marcat așa cum trebuie ziua. A postat mai multe fotografii, dar și un mesaj emoționant.

Vlăduța Lupău, imagini emoționante în ziua în care a aniversat doi ani de la căsătoria cu Adrian Rus

Vlăduța Lupău și Adrian Rus formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizz. Cei doi și-au unit destinele în urmă cu doi ani pe 12 noiembrie. În ziua în care aniversează doi ani de căsnicie, îndrăgita interpretă i-a făcut o declarație de dragoste soțului său,  a postat mai multe fotografii, dar și un clip.

“Azi…2 ani. Primii doi ani din toți cei care urmează … te iubesc soțul meu!”, a scris aceasta pe contul său de socializare.

ADVERTISEMENT

Fanii au reacționat imediat și au postat sute de mesaje în care o felicită.

“Mulți ani fericiți plini de iubire și fericire… Te pup , ești minunata.”, “Sunteți foarte frumoși amândoi făcuți unu pentru altul să vă țină Dumnezeu pe amândoi cât mai mult timp împreună.

Noi românii suntem mândri de tine”, “Superbi, sănătate și fericire sa aveți dragi mei”, “La mulți ani ! Să aveți o căsnicie lungă și încununată cu copii”,  sunt câteva dintre reacțiile internauților.

ADVERTISEMENT

Cum s-au cunoscut Vlăduța Lupău și Adrian Rus

Solista a povestit în urmă cu ceva timp cum l-a întâlnit pe soțul său. Cei doi se cunosc de peste șase ani. În momentul în care sportivul a văzut-o prima dată, aceasta era pe scenă. Cânta la un eveniment la care participa și tatăl lui Adrian Rus, iar acesta și-a făcut și el apariția.

Vlăduța Lupău a declarat în repetate rânduri că își dorește să devină mămică, mai ales că are alături un bărbat care o susține în tot ceea ce face și o apreciază. Acesta a renunțat deocamdată la cariera sa și s-a dedicat vieții de familie. Artista a mai dezvăluit că părinții săi l-au îndrăgit imediat pe fostul fotbalist și îl consideră copilul lor.

ADVERTISEMENT

“Cel mai mult apreciez la el că este un om bun și calculat, uneori este mai matur decât mine”, a spus Vlăduța Lupău pentru wowbiz.