Life

Vlăduța Lupău, implicată într-un scandal de proporții. Fina Georgiana Lobonț a desființat-o: „Îmi pare rău că s-a ajuns aici”

16.05.2020 | 16:36
Vladuta Lupau implicata intrun scandal de proportii Fina Georgiana Lobont a desfiintato Imi pare rau ca sa ajuns aici
S-a rupt lanțul de iubire între Vlăduța Lupău și Georgiana Lobonț. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău și Georgiana Lobonț au ajuns la cuțite! Cele două artiste, nașă și fină pe lângă colege de breaslă, au ajuns să se certe din cauza unei melodii pe care o cântă amândouă.

Georgiana Lobonț o desființează pe Vlăduța Lupău, nașa copiilor ei

Georgiana Lobonț a vrut să lămurească lucrurile care o deranjează la nașa ei, față de care are acum numai reproșuri de adresat.

ADVERTISEMENT

Fina Vlăduței Lupău a fost extrem de deranjată de faptul că lumea spune că o copiază pe nașa ei și, sătulă să tot fie luată peste picior, a pus piciroul în prag și a oferit detalii despre nemulțumirile pe care le are față de ea.

Lobonț a scris nici mai mult, nici mai puțin decât că regretă faptul că este nașa copiilor ei, nivelul de dușmănie atins între cele două fiind unul destul de mare.

ADVERTISEMENT

Nimeni nu și-ar fi imaginat vreodată că se va ajunge aici, căci nimeni nu bănuia că relația dintre ele este, practic, inexistentă.

„Nu îmi doream o astfel de nașă, care să fie de treabă doar în botez”

„Să îi ascultați colajul. Este superb! Îmi pare rău că nu l-am ascultat deloc, că altfel nu cântam prima piesă tot ca ea, să creadă că o copiez, cum a crezut mereu despre mine. Și cu asta îți spun, draga mea, îmi pare rău că nașa copiilor mei ești tu. Nu îmi doream o astfel de nașă, care să fie de treabă doar la botez”, a scris pe Instagram Georgiana Lobonț.

ADVERTISEMENT

„Îmi pare rău dacă am deranjat, dar sincer nu mă calcă nimeni în picioare. Deocamdată știu cine sunt și de unde am plecat. Asta e viața. Te aștepți la rău cel mai puțin de la oamenii pe care îi consideri parte din familia ta”, a continuat tânăra interpretă de muzică populară.

„Prietenia mea cu Vlăduța s-a stins. Tu aveai datoria morală de nașă a copiilor mei să păstrezi o relație normală cu noi, așa cum ne-am dorit de la început.

ADVERTISEMENT

Îmi pare rău că s-a ajuns aici, dar nu mai suport să văd așa ceva, mi-ai demonstrat multe”, a încheiat folclorista.

vlăduța lupău
Vlăduța Lupău a devenit cunoscută de când s-a cuplat cu fotbalistul Adi Rus de la CFR Cluj, cu care este căsătorită din 2019. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT