Sporturi

Vlăduța Lupău, impresionată de soțul ei, la un an de la căsătorie. Cât de superbă a fost mireasă

13.11.2020 | 10:08
Vladuta Lupau impresionata de sotul ei la un an de la casatorie Cat de superba a fost mireasa
ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău și soțul ei, Adrian Rus, au împlinit ieri un an de când s-au căsătorit. Cântăreața își amintește cu drag de momentul în care ea și partenerul ei au pășit în fața altarului și au celebrat evenimentul într-un decor total inedit. 

Interpreta de muzică populară a postat pe rețelele sociale imagini de la cel mai frumos eveniment din viața ei. Mai mult, partenerul ei de viață a impresionat-o cu un buchet mare de lalele albe, florile ei preferate.

ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău este printre cele mai apreciate cântărețe din România și are milioane de vizualizări la fiecare piesă. Recent, artista a trecut prin clipe grele din cauza infectării cu noul coronavirus, de care s-a vindecat.

Vlăduța Lupău, impresionată de soțul ei, la un an de la căsătorie

Vlăduța Lupău și Adrian Rus și-au oficializat relația în urmă cu un an și au ales un decor de poveste. Cununia civilă a avut loc într-o pădure decorată cu sute de flori albe, potrivite cu peisajul de toamnă.

ADVERTISEMENT

În ceea ce privește ținuta, cântăreața nu a optat pentru una tradițională și s-a îmbrăcat modern. Vlăduța Lupău a ales să îmbrace un costum alb din două piese, taior și pantaloni, cu o broderie modernă în partea de sus a și cu pene în talie. Pentru cununia religioasă, interpreta a îmbrăcat o rochie scurtă cu un decolteu adânc în V și cu guler din dantelă.

Pentru ca decorul din pădure să aibă un efect de basm, mirii au avut și un cal alb, exact ca în povești. Cei doi au ținut evenimentul departe de ochii presei și au anunțat abia la final întrucât au vrut să-i aibă alături pe cei apropiați, familia și prietenii.

ADVERTISEMENT

Adrian Rus, portarul de la CFR Cluj, și-a impresionat soția cu un buchet mare de lalele albe, de care Vlăduța a fost foarte încântată. Artista a împărtășit acest moment cu fanii și s-a putut observa cât este de fericită.

Vlăduța Lupău și Adrian Rus, un an de la căsătorie
Vlăduța Lupău și Adrian Rus aniversează un an de la căsătorie. Sursa foto: Instagram/ Colaj: Fanatik

Vlăduța Lupău s-a vindecat de COVID-19

Vlăduța Lupău a trecut prin clipe de coșmar după ce a fost infectată cu noul coronavirus la sfârșitul lunii trecute. Artista și-a anunțat fanii prin intermediul contului de Instagram și i-a avertizat să se protejeze și să-și facă testul pentru COVID dacă au simptome, chiar și unele ușoare.

ADVERTISEMENT

Deși s-a protejat mereu, vedeta nu a înțeles cum a fost posibil să se infecteze și ea, mai ales că a evitat locurile aglomerate și nici nu a mai susținut concerte. După ce a prezentat simptomele unei simple răceli, cântăreața și-a făcut testul și a ieșit pozitiv.

Așa cum li s-a întâmplat mai multor vedete, nici Vlăduța nu a scăpat de comentariile acide ale urmăritorilor. Artista a fost acuzată că ar fi luat bani pentru a spune că este infectată și le-a răspuns celor care îi aruncă vorbe grele, spunându-le că nu ar putea minți cu așa ceva.

ADVERTISEMENT