Life

Vlăduța Lupău, în culmea fericirii! Anunțul pe care toată lumea îl aștepta

13.10.2020 | 11:26
Vladuta Lupau in culmea fericirii Anuntul pe care toata lumea il astepta
Vlăduța Lupău, cântăreață de muzică populară
ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău este în culmea fericirii, după ce a a avut parte de unul dintre cele mai reușite momente din viața ei.

Vedeta a făcut anunțul pe Instagram, mai exact pe Insta Story, unde postează clipuri cu activitățile ei.

ADVERTISEMENT

Artista a dezvăluit că unul dintre colajele ei favorite cu muzică populară a ajuns la 40 de milioane de vizualizări.

Realizare mare pentru Vlăduța Lupău!

Toată lumea știe cât de pasionată de muzică este cântăreața, care cântă deja de la vârsta de 4 ani. Vlăduța Lupău este mereu în studioul de înregistrări, iar periodic postează clipuri pe Youtube sub formă de colaje, care sunt foarte ascultate de oameni.

ADVERTISEMENT

Cea mai mare realizare a artistei este un colaj etno, căci cântă muzică populară, care tocmai ce a făcut 40 de milioane de vizualizări pe internet. De altfel, ea are peste 500 de mii de abonați pe canalul dedicat clipurilor video.

În colaborare cu Rapsozii Maramureșului și Bogdan Bizău , Vlăduța Lupău a lansat multe melodii de succes pe Youtube.

ADVERTISEMENT

Cântăreața are o familie unită

Vlăduța Lupău locuiește în Cluj împreună cu soțul ei, Adrian Rus. Ea este foarte atașată de familia sa, în special de fratele ei, Bogdan Lupău, care are o fetiță pe care a botezat-o tot Vlăduța. De altfel, ea se înțelege foarte bine și cu mama și tatăl său, ambii preocupați cu studiul animalelor, mama sa fiind medic veterinar, iar tatăl zootehnist. De altfel, cântăreașa a temrinat facultatea de medicină veterinară, însă a ales o meserie în muzică.

Am ales această facultate deoarece este tradiție de familie. Mama este medic veterinar, iar tata inginer zootehnist. Dar, bineînţeles, şi pentru dragostea faţă de animale. Îmi place tare mult, motiv pentru care urmez studiile doctorale din cadrul Universităţii de Ştiinţe Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca.

ADVERTISEMENT

A fost greu în ultimii ani de facultate. Efectiv eram pe drum şi la școală. Într-adevăr, aş minți să spun că nu am mai lipsit uneori de la facultate, dar întotdeauna am recuperat în avans sau după, toate laboratoarele pierdute. A fost greu din cauza oboselii, dar a fost fain! Iar azi, mă mândresc cu faptul că sunt medic veterinar”, a spus artista.

ADVERTISEMENT