Life

Vlăduța Lupău, în doliu. Anunțul trist făcut de artistă: „Din ceruri cu siguranță primește colindele mele”

Vlăduța Lupău și-a anunțat urmăritorii că este în doliu. Interpreta de muzică populară a pierdut o persoană care a apărut într-un videoclip al unui colind interpretat de ea.
14.11.2021 | 17:58
Vladuta Lupau in doliu Anuntul trist facut de artista Din ceruri cu siguranta primeste colindele mele
ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău le-a dat o veste proastă urmăritorilor, pe care i-a anunțat că este în doliu. Cântăreața i-a anunțat pe fani, pe rețelele de socializare, că a pierdut o persoană foarte dragă.

Persoana care a decedat a apărut și într-un videoclip al vedetei. Este vorba chiar de un colind interpretat de solista de muzică populară.

ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău este în doliu. Artista a pierdut pe cineva drag

Recent, Vlăduța Lupău a făcut un anunț tulburător pe contul de Instagram. Soția fotbalistului Adrian Rus este în doliu.

Vedeta a pierdut o persoană care a apărut într-un videoclip al ei, mai exact în colinda 3, „Coborât-a coborât”, care face parte din noul colaj al cântăreței.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre „tanti Maria”, o bătrânică pe care fanii artistei au văzut-o în videoclipul respectiv.

„Din păcate, tanti Maria, care apare în colinda trei… nu mai este printre noi! Mulțumesc că ați oglindit cu atâta bogăție sufletească ‘casa săracului’.

ADVERTISEMENT

Din ceruri cu siguranță primește colindele mele”, a scris Vlăduța Lupău pe Instastory.

Vlăduța Lupău, doliu, veste tristă
Tanti Maria, bătrânica din videoclipul Vlăduței Lupău, s-a stins din viață. Sursa foto: Instagram

Vlăduța Lupău, despre pasiunea pentru muzică

Vlăduța Lupău a vorbit, la un moment dat, despre pasiunea ei pentru muzică. Artista a fost încă din copilărie pasionată de muzică și este fericită că a urmat această cale.

Vlăduța Lupău a urmat cursurile Universităţii de Ştiinţe Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca, membrii familiei ei fiind medici veterinari. Vedeta nu regretă că a ales muzica și se mândrește cu statutul de medic veterinar, în același timp.

ADVERTISEMENT

„Împrejurările care m-au făcut să aleg acest fain drum au fost date de soartă. De ce zic asta?!

Pentru că părinții mei lucrau de zori şi de asta m-au dat la Clubul Copiilor din orașul meu natal, Şimleu Silvaniei; ca să petrec timpul cu copiii făcând diferite activități.

Acolo, spre marele meu noroc , am „bătut’ la o uşă unde scria ‘Folclor’. Păşind acel prag, am întâlnit omul care stă la baza a tot ceea ce înseamnă azi ‘Vlăduța Lupău’.

Am întâlnit-o pe doamna profesor Cornelia Neaga, căreia îi mulțumesc din suflet pentru tot ceea ce azi însemn ca artist”, a declarat Vlăduța Lupău, cu ceva timp în urmă.

ADVERTISEMENT