Life

Vlăduța Lupău, în doliu: „S-a stins din viață într-un accident rutier”

30.12.2020 | 13:34
Vladuta Lupau in doliu Sa stins din viata intrun accident rutier
ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău a început dimineața zilei de azi cu o veste foarte tristă. O persoană care i-a fost foarte dragă, mama unui bun prieten, s-a stins din viață într-un accident rutier.

Cântăreței de muzică populară nu i-a venit să creadă când a aflat această veste și a izbucnit imediat în plâns căci s-a gândit prin ce fel de momente trebuie să treacă prietenul ei.

ADVERTISEMENT

„Azi dimineață am primit o veste tulburătoare și anume mama unui bun prieten s-a stins din viață într-un accident rutier…Veșnică pomenire”, este mesajul postat de cântăreață pe rețeaua Facebook.

Vlăduța Lupău, în șoc după ce a aflat că a murit mama unui prieten

Vedeta a învățat ceva important din acest eveniment tragic, după cum reiese dintr-un text pe care tot ea l-a postat și anume să nu își mai facă griji pentru toate nimicurile, căci adevăratele necazuri în viață sunt, de obicei, altele.

ADVERTISEMENT

„Mi-am dat seama care sunt cu adevărat greutățile și necazurile în această lume și în această viață!

Mi-am dat seama că suntem lăsați pe pământ și nu știm când plecăm…într-o clipă Dumnezeu ne cheamă la el…și atunci nu se mai poate schimba nimic!

ADVERTISEMENT

Mi-am dat seama că răutățile oamenilor sunt prea mari și făcute în mod gratuit…de ce?! Viața e scurtă, viața se termină fix când nu ne așteptăm… și pe urmă rămân regretele.. inutile!

Mi-am dat seama că atât eu, cât și multă lume am auzit că s-a plâns în acest an… de ce?! Pentru că uite…noi suntem sănătoși și suntem TOȚI”, a continuat să scrie Vlăduța Lupău după șocul trăit de aflarea veștii morții mamei amicului ei.

ADVERTISEMENT

La cuvintele duioase au reacționat și fanii care au felicitat-o pe cântăreață pentru adevărul rostit în mesajul postat pe Facebook: „Cât adevăr! Multumim frumos pentru frumoasele cuvinte dar și pentru minunatele cântece care ne-au făcut să trecem cu bine peste aceste momente greu încercate! Bunul Dumnezeu să vă ajute și în anul care vine!”.

ADVERTISEMENT