ADVERTISEMENT
Life

Vlăduța Lupău, în doliu: „S-a stins din viață într-un accident rutier”

Autor: Dan Suta | 30.12.2020 | 13:34
Vlăduța Lupău, în doliu: „S-a stins din viață într-un accident rutier”
Vlăduța Lupău, ipostaze provocatoare în Maldive. Cântăreața nu s-a mai ascuns. Sursa foto: Instagram

Vlăduța Lupău a început dimineața zilei de azi cu o veste foarte tristă. O persoană care i-a fost foarte dragă, mama unui bun prieten, s-a stins din viață într-un accident rutier.

ADVERTISEMENT

Cântăreței de muzică populară nu i-a venit să creadă când a aflat această veste și a izbucnit imediat în plâns căci s-a gândit prin ce fel de momente trebuie să treacă prietenul ei.

„Azi dimineață am primit o veste tulburătoare și anume mama unui bun prieten s-a stins din viață într-un accident rutier…Veșnică pomenire”, este mesajul postat de cântăreață pe rețeaua Facebook.

ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău, în șoc după ce a aflat că a murit mama unui prieten

Vedeta a învățat ceva important din acest eveniment tragic, după cum reiese dintr-un text pe care tot ea l-a postat și anume să nu își mai facă griji pentru toate nimicurile, căci adevăratele necazuri în viață sunt, de obicei, altele.

„Mi-am dat seama care sunt cu adevărat greutățile și necazurile în această lume și în această viață!

ADVERTISEMENT

Mi-am dat seama că suntem lăsați pe pământ și nu știm când plecăm…într-o clipă Dumnezeu ne cheamă la el…și atunci nu se mai poate schimba nimic!

Mi-am dat seama că răutățile oamenilor sunt prea mari și făcute în mod gratuit…de ce?! Viața e scurtă, viața se termină fix când nu ne așteptăm… și pe urmă rămân regretele.. inutile!

ADVERTISEMENT

Mi-am dat seama că atât eu, cât și multă lume am auzit că s-a plâns în acest an… de ce?! Pentru că uite…noi suntem sănătoși și suntem TOȚI”, a continuat să scrie Vlăduța Lupău după șocul trăit de aflarea veștii morții mamei amicului ei.

La cuvintele duioase au reacționat și fanii care au felicitat-o pe cântăreață pentru adevărul rostit în mesajul postat pe Facebook: „Cât adevăr! Multumim frumos pentru frumoasele cuvinte dar și pentru minunatele cântece care ne-au făcut să trecem cu bine peste aceste momente greu încercate! Bunul Dumnezeu să vă ajute și în anul care vine!”.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!