Life

Vlăduța Lupău, indignată. Prin ce trec prietenii cântăreței din cauza pandemiei: “Va fi înmormântat de Covid”

Vlăduța Lupău este foarte supărată, pentru că prietenii săi trec printr-o situație dificilă, din cauza pandemiei de Covid.
07.10.2021 | 12:19
Vladuta Lupau indignata Prin ce trec prietenii cantaretei din cauza pandemiei Va fi inmormantat de Covid
ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău este foarte supărată din cauza unor reguli care se aplică din cauza pandemiei de Covid-19. Aceasta a povestit în mediul online că mama unor prieteni nu poate participa la înmormântarea soțului său, pentru că are Covid-19.

Cântăreața consideră că autoritățile ar putea schimba anumite reguli și, în același timp, să-i protejeze și pe oameni.

ADVERTISEMENT

Aceasta spune că nu este pentru prima dată când cunoscuți de-ai ei trec printr-o asemenea situație.

Vlăduța Lupău, indignată. Prin ce trec prietenii cântăreței din cauza pandemiei

Cunoscuta cântăreață a făcut mai multe declarații în mediul online. Aceasta a povestit indignată ce au pățit niște prieteni apropiați. Mama unor amici nu poate participa la înmormântarea soțului său, pentru că este infectată cu Covid-19. Se pare că și bărbatul ar fi decedat din aceeași cauză.

ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău crede că autoritățile ar putea schimba unele reguli care i se par absurde. Orice om ar trebui să fie lăsat să participe la înmormântarea persoanelor dragi.

“Mi se pare absurd ceea ce se întâmplă. Mâine, niște prieteni își înmormântează, din păcate, tatăl. Va fi înmormântat de Covid, iar mama lor este internată tot cu Covid.

ADVERTISEMENT

Ceea ce e trist este că doamna nu are voie, după ce a trăit o viață întreagă cu el, să meargă la înmormântarea soțului. Tot așa, în vară, niște prieteni nu au putut să meargă la înmormântarea tatălui, pentru că ei aveau Covid”, a spus cântăreața într-un InstaStory.

Vedeta a mai dezvăluit că nu este pentru prima dată când cunoscuți de-ai ei trec printr-o asemenea situație.

ADVERTISEMENT

“Nu se poate în viața asta să ți se interzică așa ceva. Dă-i la om 7000 de măști, bagă-l într-un cub de sticlă, du-l în folie de celofan, fă ce vrei, dar lasă-l pe cel viu să-l îngroape pe cel mort.

N-ai cum să oprești chestia asta, mai ales că foarte mulți umblă dezlegați, cu Covid. Ăia pot să umbe, că nu se declară, nu se testează PCR, dar ceilalți care s-au declarat nu au voie”, a mai mărturisit Vlăduța Lupău.

În urmă cu un an, Vlăduța Lupău a fost și ea infectată, dar mulți au spus că nimic nu ar fi fost nimic adevărat. 

ADVERTISEMENT