Life

Vlăduța Lupău este însărcinată. Primele imagini cu burtica de gravidă: „Minunea mea”

Vlăduța Lupău a anunțat, pe rețelele de socializare, că este însărcinată cu primul ei copil. Interpreta de muzică populară a postat și imagini cu burtica de gravidă.
25.03.2022 | 11:47
Vladuta Lupau este insarcinata Primele imagini cu burtica de gravida Minunea mea
Vlăduța Lupău a anunțat că este însărcinată. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău a anunțat că este însărcinată. Ea și soțul ei, fostul jucător de fotbal Adi Rus, sunt mai fericiți ca niciodată în aceste momente.

Vlăduța Lupău este însărcinată

Interpreta de muzică populară a declarat, de mai multe ori, că și-ar dori să devină mamă la un moment dat. Dorința artistei a devenit realitate, iar ea și partenerul ei de viață așteaptă acum primul lor copil.

ADVERTISEMENT

Vedeta a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, adresat bebelușului care se va naște peste doar câteva luni. Vlăduța a mai postat și imagini alături de Adi Rus, arătându-le fanilor burtica de gravidă.

„Minunea mea… azi de BUNA VESTIRE,… primele cuvinte pe care vreau să ți le spun și să le știi și tu sunt: Îi mulțumesc Lui Dumnezeu în fiecare clipă, din toată inima mea, că te-a pus pe tine, cel mai mare dar al Lui, în pântecele meu! Și abia după ce ți-am zis asta, îți spun că… te iubesc!

ADVERTISEMENT

Abia aștept să pot să-ți povestesc toată povestea ta și cât de multe ‘figuri’ ai făcut până azi… d-apăi de azi încolo (nu-i nimic, în lumea asta, unde te așteptăm, se zice că părinții iartă și uită orice copiilor lor)… și totodată să-ți mai povestesc și cât de mare este puterea Lui și ce minune mare ești tu!

Am așteptat această zi în care să zic în gura mare că voi fi ‘mămică’ … (woow!!!) Da! Eu voi fi mămica ta! Ce zici?! Stai să vezi ce mămică… și staaaai să vezi ce tătic! (O să ne “batem” de la care pe care iubește mai tare!)

ADVERTISEMENT

Ce mai vreau să știi … …nu-ți promit că îți voi da marea și sarea în viața ta, dar îți promit că te voi învăța să-L iubești pe Dumnezeu și atunci El îți va da tot ceea ce îți dorești! Crede-mă!

Te iubesc, minune, și abia aștept să ne vedem! Știu sigur că va fi dragoste mare și nemuritoare între noi! Cu drag, mami!”, a scris Vlăduța Lupău pe Facebook.

ADVERTISEMENT
Vlăduța Lupău și Adi Rus
Vlăduța Lupău și Adi Rus așteaptă primul lor copil. Sursa foto: Facebook/ Instagram. Colaj: Fanatik

Ce spunea Vlăduța Lupău despre copii

La începutul anului, Vlăduța Lupău s-a declarat pregătită să devină mamă. Este o artistă cunoscută și apreciată în România, trăiește o poveste de dragoste alături de soțul ei, așa că un copil era marea ei dorință, după cum a spus în ianuarie.

De altfel, artista adoră copiii și este foarte atașată de ei. Postează adesea imagini și clipuri video cu nepoțica ei, pe care o iubește foarte mult.

„Îmi doresc un copilaș. Asta îmi lipsește.”, a declarat Vlăduța Lupău la Pro TV.

Vedeta a primit zeci de mii de aprecieri din partea internauților. Mulți au felicitat-o și i-au transmis gânduri bune interpretei de muzică populară.

ADVERTISEMENT