Life

Vlăduța Lupău, într-o mare dilemă în relația ei cu Adi Rus. Confesiunea făcută pe Instagram

02.02.2021 | 09:45
Vladuta Lupau intro mare dilema in relatia ei cu Adi Rus Confesiunea facuta pe Instagram
Vlăduța Lupău și Adi Rus au o dublă aniversare luna asta. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău este într-o mare dilemă cu câteva zile înainte de 14 februarie, data la care cuplurile își celebrează iubirea. Pentru cântăreața de muzică de petrecere următoarea perioadă va fi una provocatoare din două motive.

Vedeta Clujului a mărturisit pe Instastory că are foarte mari emoții și nu neapărat pentru Ziua Îndrăgostiților, ci pentru o altă zi extrem de importantă pentru ea, aniversarea soțului ei, Adi Rus.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul cu care artista formează un cuplu își sărbătorește ziua de naștere pe 12 februarie, cu două zile înainte de Sfântul Valentin, iar Vlăduța este într-o mare dilemă în legătură cu ce cadou să îi facă bărbatului ei.

Vlăduța Lupău, într-o dilemă: nu știe ce cadou să îi facă lui Adi Rus

„Săptămână frumoasă! Eu, pentru că este luna îndrăgostiților, de ieri m-am îmbrăcat în pijamaua asta (n.r.: o piajama roșie cu inimioare albe), și nu că-i luna îndrăgostiților, în 12 este și ziua lui Adi, oare ce să-i cumpăr?”, a spus Vlăduța Lupău pe Instagram așteptând sugestii de cadouri de la urmăritorii ei.

ADVERTISEMENT

Așadar, februarie va fi pentru cântăreață o lună cu dublă aniversare și cu siguranță le va dezvălui tuturor atât ceea ce i-a cumpărat lui Adi, cât și ce a primit de la acesta, căci cu siguranță o va surprinde plăcut și în acest an.

Povestea lor de iubire e una ca în filme

Vlăduța Lupău a scăpat de burlăcie în anul 2019, când s-a căsătorit cu portarul de la CFR Cluj, Adi Vasile Rus. Cei doi aveau pregătită o mare petrecere dedicată mariajului lor în anul 2020, însă din cauza pandemiei totul s-a anulat, ba câteva luni mai târziu, chiar cântăreața a avut de suferit căci s-a infectat cu noul coronavirus și a stat în izolare o bună perioadă.

ADVERTISEMENT

Relația dintre Adi și Vlăduța a devenit subiect principal în presa transilvăneană, mai ales după ce oamenii au asistat la modul neobișnuit în care tânăra a fost cerută în căsătorie de fotbalist.

Adi, fiu de chestor de poliție cu greutate în cadrul Ministerului de Interne, s-a folosit de Poliția Rutieră pentru a o cere de nevastă pe artistă, iar totul s-a întâmplat într-o dimineață, la ora 03:00, pe o stradă din Cluj Napoca.

ADVERTISEMENT