Life

Vlăduța Lupău, ipostaza cu care și-a cucerit definitiv fanii. A primit zeci de mii de aprecieri

05.12.2020 | 19:01
Vladuta Lupau ipostaza cu care sia cucerit definitiv fanii A primit zeci de mii de aprecieri
ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău și-a uimit fanii de pe rețelele socializare cu cea mai recentă postare. Cântăreața de muzică populară s-a fotografiat într-o ipostază inedită.

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară din România. Frumoasa artistă are sute de mii de fani în mediul online, pe care îi ține la curent cu noile proiecte în care este implicată.

ADVERTISEMENT

Ieri, vedeta a postat un videoclip de excepție pe contul ei de YouTube, cu ocazia sărbătorii Crăciunului, iar piesa se află deja în Trending și se anunță a fi un real succes.

Vlăduța Lupău, ipostaza cu care și-a cucerit definitiv fanii. A primit zeci de mii de aprecieri

Vlăduța Lupău a lansat recent melodia mult așteptată de fani, intitulată ,,DE CRĂCIUN”, iar reacțiile internauților nu au întârziat să apară. În scurt timp de la lansare, piesa a strâns deja sute de mii de vizualizări, semn că Vlăduța a cucerit inimile celo care așteaptă cu nerăbdare sărbătoarea Crăciunului.

ADVERTISEMENT

Piesa vine la pachet cu un videoclip emoționant, în care frumoasa artistă a arătat ce înseamnă pentru ea această Sărbătoare Sfântă. Vlăduța Lupău apare sărbătorind împreună cu familia ei, iar imaginile i-au emoționat pâna la lacrimi pe fani.

Recent, Vlăduța Lupău a postat o fotografie de senzație în mediul online, în care apare alături de nepoțica ei, ipostază care i-a sensibilizat pe fanii vedetei, care speră să o vadă mamă cât de curând. Alături de fotografie, artista a postat un mesaj emoționant, prin intermediul căruia le mulțumește internauților pentru susținerea lor în ceea ce privește noua ei melodie.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vlăduța Lupău (@vladutalupau)

,,DE CRĂCIUN este dejaaaa în Top pe YouTube❤️ wauuuuu?❗️
Vă aștept să distribuiți și să lăsați cele mai sincere comentarii acolo la videoclip!
Iubesc acest cântec și acest videoclip❗️și pe voi ❗️❗️❗️”, a scris Vlăduța Lupău în dreptul fotografiei.