Life

Vlăduța Lupău, la ceas aniversar! Îndrăgita artistă împlinește 30 de ani. Ce cadou i-a făcut soțul

08.03.2021 | 10:59
Vladuta Lupau la ceas aniversar Indragita artista implineste 30 de ani Ce cadou ia facut sotul
Frumoasa interpretă de muzică populară împlinește astăzi 30 de ani. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău a avut parte de un weekend ca în povești. Pe 8 martie, chiar de Ziua Internațională a Femeii, îndrăgita interpretă de muzică populară împlinește frumoasa vârstă de 30 de ani, așa că petrecerea a început mai devreme.

Și asta nu e tot. Soțul ei, Adrian Rus, a copleșit-o cu declarații de dragoste și i-a dăruit un superb buchet de trandafiri roșii. Era atât de mare, încât abia putea să-l țină în brațe.

ADVERTISEMENT

Cei doi au pus masă mare, au chemat lăutarii, alături de câțiva prieteni buni și s-au pus pe chefuit până spre dimineață. Nu au lipsit nici gesturile tandre, semn că pasiunea își face încă simțită prezența în căsnicia lor.

Vlăduța Lupău, sărbătorită cum se cuvine de ziua ei. A petrecut alături de Adrian Rus pe ritmuri lăutărești

Sunt un om norocos. Mulțumesc Doamne!”, a scris Vlăduța Lupău în dreptul unei postări ce surprinde chiar momentul în care soțul i-a adus buchetul imens de trandafiri.

ADVERTISEMENT

Pentru mine ea e totul! La mulți ani, iubirea mea!”, i-a transmis Adrian Rus, iar mesajul său a primit mii de like-uri din partea fanilor.

Vlăduța Lupău, din nou pe locul 1. Piesa cu care a cucerit topurile muzicale

Aniversarea celor 30 de ani de viață a „picat” cum nu se putea mai bine pentru frumoasa interpretă de muzică populară. Asta pentru că piesa lansată recent a ajuns pe locul 1 în trending.

ADVERTISEMENT

Deci, nu cred, sunt locul 1… s-a terminat ședința… nu pot să cred că sunt locul 1. Gata, s-a terminat șmecheria, locul 1, locul 1.

Nu mi-a venit să cred că în așa scurt timp (26 de ore) am ajuns locul 1”, a scris Vlăduța, vizibil încântată de reușita sa.

ADVERTISEMENT

„Bate vântul, bate” are aproximativ 800.000 de vizualizări pe canalul de Youtube al cântăreței și continuă să crească de la o oră la alta.

ADVERTISEMENT