Life

Vlăduța Lupău, luată prin surprindere de soțul ei, Adrian Rus. Ce cadou a primit artista

Vlăduța Lupău a primit un cadou superb de la partenerul de viață, Adrian Rus, cu numai câteva săptămâni înainte de a fi părinți pentru prima oară. Artista așteaptă un băiat.
20.07.2022 | 16:29
Vladuta Lupau luata prin surprindere de sotul ei Adrian Rus Ce cadou a primit artista
Vlăduța Lupău, cadou superb de la soțul ei. Cum a impresionat-o Adrian Rus. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Interpreta de muzică populară a fost luată prin surprindere de soțul ei, care i-a făcut un dar special. Fostul jucător de fotbal este atent la fiecare detaliu de când artista este însărcinată, dovadă cadoul pe care i l-a oferit.

Vlăduța Lupău, cadou superb de la soțul ei. Cum a impresionat-o Adrian Rus

Vlăduța Lupău mai are mai puțin de o lună până va deveni mamă pentru prima oară. Cântăreața este pregătită să aducă pe lume un băiețel, care este așteptat cu sufletul la gură de întreaga familie și de soțul ei, Adrian Rus.

ADVERTISEMENT

Cunoscutul sportiv a impresionat-o cu un buchet imens de trandafiri roșii și cifra 3 de culoare galbenă. În plus, fotbalistul i-a oferit o cutie care la prima impresie pare o bijuterie, doar că în interior s-a ascuns o pereche de ciorăpei micuți.

„Te iubesc mama”, este mesajul scurt și la obiect, în limba engleză, care apare pe respectiva pereche de șosete de culoare albă, pe Instagram.

ADVERTISEMENT
Vlăduța Lupău și Adrian Rus, cadou
Vlăduța Lupău, cadou special de la Adrian Rus. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Vlăduța Lupău, mamă peste numai 3 săptămâni

Mai sunt numai trei săptămâni până când Vlăduța Lupău își va ține în brațe bebelușul, un băiețel care este foarte iubit. Vedeta a rămas însărcinată după ce a trecut printr-o traumă majoră, a pierdut două sarcini.

Nerăbdătoare și cu sufletul la gură, solista mărturisește că este gata să-l cunoască pe cel mic în orice moment. Cântăreața de muzică populară are 37 de săptămâni în prezent și poate naște oricând de acum înainte.

ADVERTISEMENT

„Au mai rămas 3 săptămâni… dacă ne luăm după «carte». Dar tu micuțule, poți să faci cum ai chef! Te așteptăm”, a scris Vlăduța Lupău pe contul de Instagram, în dreptul unor imagini cu burtica de gravidă.

„În curând o să știu ce înseamnă iubirea și viața cu adevărat”, este un alt mesaj transmis în urmă cu ceva vreme de solistă, pe social media, unde este foarte activă în continuare.

ADVERTISEMENT