Life

Vlăduța Lupău, mărturie despre zborul spre Dubai cu un bebeluș de 6 luni. Cum s-a comportat Iair

Vlăduța Lupău, confesiune despre călătoria în Dubai cu fiul de 6 luni. Cum a decurs zborul cu Iair și cum s-a pregătit artista.
28.02.2023 | 10:50
Vladuta Lupau marturie despre zborul spre Dubai cu un bebelus de 6 luni Cum sa comportat Iair
Vlăduța Lupău, confesiune despre călătoria în Dubai cu fiul de 6 luni. Cum a decurs zborul cu Iair. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cântăreața de muzică populară a primit foarte multe mesaje de la urmăritorii săi cărora le-a făcut o mărturie despre zborul spre Dubai cu un bebeluș de 6 luni. Cum s-a comportat bebelușul la prima călătorie lungă.

Vlăduța Lupău, confesiune despre călătoria în Dubai cu fiul de 6 luni. Cum a decurs zborul cu Iair

Vlăduța Lupău s-a confesat fanilor despre călătoria în Dubai cu fiul care a împlinit la începutul lunii februarie 6 luni. Micuțul a zburat alături de părinții săi în urmă cu o zi și s-a descurcat foarte bine. Nu i-a dat dureri de cap vedetei.

ADVERTISEMENT

Inițial, interpreta a crezut că va fi greu să ajungă la destinație, dar în cele din urmă a realizat că și-a făcut griji degeaba. Iair a fost foarte cuminte și a dormit aproape jumătate din zborul cu avionul, totul desfășurându-se neașteptat pentru artistă.

„Ne-am speriat că va fi greu și tocmai de aia am ales oarecum o destinație la căldură cât mai aproape de România. Zborul a durat 5 ore, iar el a dormit două. Nu a plâns absolut deloc, el oricum nu prea plânge. 

ADVERTISEMENT

Singura lui problemă este că nu știe să adoarmă decât legănat și a fost nevoie să ne ridicăm pe culoarul din avion câteva minute să cântăm nani, nani… am avut noroc și de câțiva oameni care ne-au cunoscut și au fost chiar amuzați. 

Practic nu i-am deranjat absolut deloc! Oricum trebuie luat în calcul și ora de la hotel la aeroport, apoi 2 – 3 ore în aeroport până efectiv pleacă avionul. Apoi cel puțin o oră jumătate de la aterizare până ajungi la cazare, până te cazezi și ajungi în pat. 

ADVERTISEMENT

Cu mâncatul: lapte pus în suport de lapte (câte cupe de lapte praf aveam nevoie la câți ml de apă punem la o masă) și am avut apă în termos pentru preparare. A mâncat la decolare și la aterizare pentru a nu se înfunda urechile. 

Și totul a decurs perfect! Plus ne-am jucat cu jucăriile preferate”, a scris Vlăduța Lupău la secțiunea Stories de pe pagina de Instagram, unde a publicat și primele imagini din vacanța care se desfășoară în Dubai.

ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău, vacanță în Dubai alături de familie

Vlăduța Lupău este foarte încântată de vacanța în Dubai pe care o petrece alături de familie. Cântăreața de muzică populară descoperă locurile încântătoare din Emiratele Arabe împreună cu familia pe care o are cu Adrian Rus.

Cei doi parteneri de viață obișnuiesc să meargă destul de des în călătorii și nu au renunțat la acest obicei nici după ce a venit pe lume fiul lor, Iair. Vedeta este împlinită și fericită de când toate merg ca pe roate în plan personal.

ADVERTISEMENT