Life

Vlăduța Lupău, mesaj dur pe Instagram, după cea mai mare dezamăgire trăită

21.09.2020 | 10:57
Vladuta Lupau mesaj dur pe Instagram dupa cea mai mare dezamagire traita
Vlăduța Lupău,Sursa foto: Instagram.
ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău și-a surprins fanii de pe rețelele de socializare, după ce a postat o imagine ce trimite cu gândul la conflictele pe care le-a avut recent cu o persoană dragă.

Nu este un secret faptul că Vlăduța Lupău este o vedetă foarte activă în mediul online și își informează admiratorii în legătură cu schimbările ce survin în viața ei, iar, de data aceasta, urmăritorii au remarcat un nou detaliu într-o postare de pe contul ei de Instagram.

ADVERTISEMENT

Fotografia conține un mesaj acid, care pare a fi îndreptat către o persoană apropiată, care a dezamagit-o pe cunoscuta interpretă de muzică populară.

Vlăduța Lupău își surprinde fanii cu un mesaj acid pe Instagram. Cine a dezamagit-o pe artistă

Recent, Vlăduța Lupău a postat o fotografie la Instastory, ce cuprindea un mesaj dur și cu subînțeles, ce face referire la prieteniile false pe care vedeta le-a avut de-a lungul timpului.

ADVERTISEMENT

,,Gata cu prietenii falși.”  este mesajul surprins de către interpretă în imagine.

Mesaj Vlăduța Lupău
Vlăduța Lupău, mesaj dur la adresa unei persoane dragi. Sursa foto: Instagram

Postarea o are în vedere, cel mai probabil, pe fina acesteia, Georgiana Lobonț, cu care vedeta a avut un conflict în luna mai a acestui an. Motivul disputei dintre cele două colege de breaslă pare să fi fost o melodie cântată de cele două interprete.

Vlăduța Lupău, la cuțite cu fiina ei, Georgiana Lobonț

Deși au trecut patru luni de la conflictul dintre Vlăduța Lupău și Georgiana Lobonț, se pare că relația dintre cele două nu s-a îmbunătățit, rivalitatea dintre ele menținându-se în continuare.

ADVERTISEMENT

Fina Vlăduței s-a arătat deranjată de faptul că lumea afirmă că o copiază pe nașa ei, după ce au interpretat aceeași melodie, așa că, a decis să lămurească publicul în privința carierei sale și a relației dintre ea și Vlăduța.

„Nu îmi doream o astfel de nașă, care să fie de treabă doar în botez.”, a spus Georgiana Lobonț, vizibil afectată de acuzațiile urmăritorilor ei.

ADVERTISEMENT
Georgiana Lobonț
Georgiana Lobonț împreună cu fiica ei, Irina Maria, finuța Vlăduței Lupău. Sursa foto: Instagram.