Life

Vlăduța Lupău, mesaj emoționant pentru românii plecați la muncă în străinătate: ”Mă înclin în fața voastră”

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică populară. Artista are atât de mulți fani încât călătorește des și pentru concertele din străinătate.
11.12.2022 | 22:47
Vladuta Lupau mesaj emotionant pentru romanii plecati la munca in strainatate Ma inclin in fata voastra
Mesajul emoționant transmis de Vlăduța Lupău românilor din străinătate. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Viața cântăreței Vlăduța Lupău s-a schimbat total în ultimul an. Aceasta a devenit mamă pentru prima oară, însă a avut grijă să își reia și activitatea cât mai rapid.

Vlăduța Lupău, emoționantă după evenimentul din Germania

Vlăduța Lupău a plecat singură în Statele Unite în urmă cu câteva săptămâni, pentru a participa la mai multe evenimente, iar mai nou, cântăreața a efectuat o vizită și în Germania.

ADVERTISEMENT

Pentru că este extrem de apreciată de publicul larg, iar mulți români trăiesc în străinătate, Vlăduța Lupău nu refuză niciun astfel de eveniment.

Artista își dorește să îți vadă fanii fericiți, iar asta se întâmplă mereu când urcă pe scenă.

ADVERTISEMENT

După evenimentul din Germania, cântăreața a rămas profund impresionată și a vrut să le transmită urmăritorilor săi un mesaj.

Deși știe bine că foarte mulți români și-au lăsat viața din România pentru un trai mai bun, aceasta este conștientă că nu toți sunt fericiți.

ADVERTISEMENT

În timpul concertului, Vlăduța Lupău a putut vedea dorul de casă, dar și cel de familie în ochii fanilor săi, iar din acest motiv, spune ea, toate aceste persoane merită respectul cuvenit.

Ce mesaj le-a transmis artista românilor plecați în străinătate

Artista le-a mulțumit tuturor celor care au fost prezenți la evenimentul din Germania însă speră ca aceștia să aleagă într-un final să se întoarcă acasă definitiv și să fie alături de cei dragi, fără a mai exista această distanță, dar și dorul imens.

ADVERTISEMENT

”Vreau neapărat să le mulțumesc tuturor românilor cu care ne-am petrecut în acest weekend, în Germania. Mi-am dat seama că sunteți foarte, foarte mulți plecați de acasă și că aveți un dor în suflet.

Prea mulți plecați din țară. Eu mă înclin în fața voastră că reușiți să stați plecați de acasă, că v-ați lăsat familiile în țară.

Ați fost minunați, jos pălăria. Vă așteptăm, totuși, în România”, a fost mesajul emoționant transmis de Vlăduța Lupău pe pagina sa de Instagram.

Menționăm că celebra cântăreață nu este chiar atât de accesibilă când vine vorba de evenimente private, așa că nu mulți își permit să o vadă.

Spre exemplu, pentru doar o oră de cântat de Revelion, Vlăduța Lupău cere nu mai puțin de 10.000 de euro, la fel ca și celebrul manelist, Adi Minune.

ADVERTISEMENT