Life

Vlăduța Lupău, mesaj emoționant pentru ziua de naștere a lui Adrian Rus. De ce nu îi este alături

Vlăduța Lupău, postare sensibilă pentru aniversarea lui Adrian Rus. Motivul pentru care artista este departe de soțul său.
12.02.2023 | 12:40
Vladuta Lupau mesaj emotionant pentru ziua de nastere a lui Adrian Rus De ce nu ii este alaturi
Vlăduța Lupău, postare sensibilă pentru aniversarea lui Adrian Rus. Motivul pentru care artista este departe. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Renumita cântăreață de muzică populară a transmis un mesaj emoționant pentru ziua de naștere a partenerului de viață care împlinește 29 de ani pe 12 februarie. De ce nu îi este alături vedeta și ce cadou i-a cumpărat.

Vlăduța Lupău, postare sensibilă pentru aniversarea lui Adrian Rus. Motivul pentru care artista este departe

Vlăduța Lupău le-a dezvăluit fanilor că nu este aproape de Adrian Rus și că este pentru prima oară de când nu sunt împreună, unul lângă celălalt, la miezul nopții. Cel mai probabil artista are de onorat un eveniment.

ADVERTISEMENT

Frumoasa șatenă a subliniat că anul acesta are un ”înlocuitor” în persoana fiului său și al fostului jucător de fotbal, Iair. Vedeta și-a exprimat dragostea pentru soțul său, precizând că încă nu a achiziționat cadoul pentru partener.

„Iubitule, omul meu perfect! E ziua ta, iar eu nu sunt lângă tine la ora 00:00 pentru prima dată, dar este altcineva și e ca și cum aș fi eu… pentru că te iubim enorm! Ești totul meu bun și te iubesc pentru totodeauna”, a scris artista pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Răspunsul nu a întârziat să apară, Adrian Rus fiind de părere că a primit în avans darul pentru ziua sa de naștere, referindu-se la data de 6 august 2022 când a venit pe lume băiețelul său și al cântăreței Vlăduța Lupău.

„Vă iubesc!”, a mai adăugat sportivul pe rețelele de socializare, unde a primit numeroase mesaje de la familia sa și de la prietenii apropiați. De asemenea, urările au venit și de la internauții care îl urmăresc constant.

ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău și Adrian Rus, poveste de dragoste specială

Vlăduța Lupău și Adrian Rus trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câțiva ani buni. Interpreta de muzică populară și partenerul de viață s-au cunoscut la un eveniment organizat de un profesor de-al său și unde sportivul era invitat.

Cererea în căsătorie a fost una inedită, artista fiind oprită în trafic. Vedeta se aștepta să primească amendă, însă a fost întâmpinată cu un buchet imens de flori și cu un inel. A acceptat imediat și în 2019 s-au cununat civil, într-un cadru feeric, în pădure.

ADVERTISEMENT

De asemenea, cei doi sunt căsătoriți și în fața lui Dumnezeu, chiar dacă nu au mai reușit să facă petrecerea mult visată din cauza pandemiei de coronavirus. În vara anului trecut au devenit părinți pentru prima oară.

ADVERTISEMENT