Life

Vlăduța Lupău, mesaj pentru cei care o critică. A fost acuzată că își editează fotografiile din vacanță 

16.03.2021 | 10:58
Vladuta Lupau mesaj pentru cei care o critica A fost acuzata ca isi editeaza fotografiile din vacanta
ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău a fost acuzată de fani că și-a editat fotografiile din vacanța în Tulum, acolo unde a plecat alături de soțul ei, Adi Rus. Artista a luat atitudine și le-a explicat internauților care este situația. 

Interpreta de muzică populară a negat faptul că imaginile ar fi editate și că este vorba de rezoluția pe care a ales-o din camera foto a telefonului ei ca să poată surprinde mai multe lucruri în cadru.

ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău nu se poate bucura pe deplin de vacanța alături de partenerul ei de viață din cauza haterilor și a acuzațiilor nefondate pe care i le aduc.

Vlăduța Lupău, mesaj pentru cei care o critică. A fost acuzată că își editează fotografiile din vacanță

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România, dar numărul mare de fani nu o scapă de hateri, care au criticat-o pe motiv că și-ar fi editat fotografiile. Vedeta a răbufnit și a ținut să-i lămurească pe internauți cu privire la această situație.

ADVERTISEMENT

Soția fotbalistului Adrian Rus le-a spus fanilor că este vorba despre rezoluția pozelor și că un iPhone are diverse variante care pot fi selectate. Astfel, artista a ales o rezoluție mai mare ca să cuprindă mai mult din peisaj și le-a arătat și fanilor cum realizează fotografiile cu această rezoluție.

„Am un mesaj pentru cei care zic că ultimele poze sunt editate. Nu sunt editate, dar cei care au iPhone știu exact că pui pe poză și ai 0,5, 1 sau 2 și ceva rezoluția. La 0.5 rezoluție le face mai mari ca să încapă toate. 

ADVERTISEMENT

Să vă învăț și pe unii dintre voi. Puteți face poze cu 0,5 când vrei să prinzi mai mult din peisaj. PUNCT!”, a transmis Vlăduța Lupău pe Instagram, deranjată de comentariile răutăcioase.

Vlăduța Lupău
Vlăduța Lupău le răspunde haterilor. Sursa foto: Instagram/ Colaj: Fanatik

Vlăduța Lupău, ținta criticilor în mediul online

Vlăduța Lupău postează des pe rețelele sociale și ține mereu legătura cu fanii, însă nu toți sunt încântați de acest lucru. Unii dintre internauți i-au reproșat cântreței că postează prea des. O persoană i-a spus că o „intoxică” cu numărul mare de postări, așa că artista nu a tăcut nici de această dată.

ADVERTISEMENT

„Vreau să vă mulțumesc celor care mi-ați transmis vacanță plăcută, deși nu știu dacă să mai postez sau nu chiar dacă îmi vine să postez, dar o tanti mi-a scris că vă intoxic?!”, a spus Vlăduța Lupău.

ADVERTISEMENT