Life

Vlăduța Lupău, moment penibil în timpul unei nunți. Ce a pățit artista în fața a sute de invitați

Vlăduța Lupău, clipe jenante la un eveniment privat. Cântăreața a intrat în pământ de rușine în fața oamenilor de la petrecere.
22.05.2023 | 23:11
Vladuta Lupau moment penibil in timpul unei nunti Ce a patit artista in fata a sute de invitati
Vlăduța Lupău, clipe jenante la un eveniment privat. Cântăreața a intrat în pământ de rușine în fața oamenilor de la petrecere. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Renumita interpretă de muzică populară a avut parte de un moment penibil în timpul unei nunţi. Ce a păţit artista în faţa a sute de invitaţi. Întâmplarea a avut loc în urmă cu ceva vreme și nu e prima dată când vedeta e luată peste picior.

Vlăduța Lupău, clipe jenante la un eveniment privat. Cântăreața a intrat în pământ de rușine în fața oamenilor de la petrecere

Vlăduța Lupău a avut parte de clipe jenante la un eveniment privat care s-a desfășurat în anul 2019. Solista a fost invitată la nunta artistei din Maramureș Cristina Anghel, cunoscută drept KristYana, cu impresarul ei, Petrișor Rustem.

ADVERTISEMENT

Cunoscuta cântăreață de muzică populară nu era la fel de cunoscută ca acum, lucru care a ieșit la iveală din dialogul purtat în seara petrecerii. Vedeta a dansat cot la cot cu invitații și chiar le-a făcut dedicații mirilor.

Din păcate, manelistul Cristi Nucă a luat-o peste picior. Potrivit starpopular.ro, inițial, s-a făcut că nu i-a înțeles numele și i-a spus Denisa. Ulterior, i-a spus Vlăduț, schimbul de replici fiind auzit de toți de pe ringul de dans.

ADVERTISEMENT

„Dă-i ei atentie, e mai importantă!”, i-a spus Dan Bursucu lui Cristi Nucă, mai arată sursa menționată anterior. „De la Denisa…”, a adăugat manelistul, cântăreața atrăgându-i încă o dată atenția asupra numelui său.

„De la Vlăduț…”, a mai spus Cristi Nucă. „Vlăduța!!!”, a punctat interpreta de muzică de petrecere și populară care a intrat în pământ de rușine în fața oamenilor de la petrecerea unde a fost invitată să și cânte.

ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău s-a fotografiat alături de mireasă și de ginere, semn că au o relație apropiată, mai ales că fac parte din aceeași breaslă. Până acum nu a făcut nicio declarație pe marginea incidentului petrecut în urmă cu aproape 4 ani.

Vlăduța Lupău, replică la adresa lui Florin Călinescu

Vlăduța Lupău nu a avut parte de astfel de momente o singură dată. În urmă cu ceva vreme a fost jignită de Florin Călinescu care la momentul respectiv făcea parte din juriul Românii au talent. Actorul nu a știut cine este artista de muzică populară.

ADVERTISEMENT

Postul de televiziune a primit o amendă destul de mare după ce vedeta a înjurat. Este vorba de suma de 25.000 de lei. La polul opus solista a venit cu o replică elegantă, subliniind că îl stimează foarte mult pe jurnalist.

ADVERTISEMENT