Life

Vlăduța Lupău, momente neplăcute după nașterea fiului său. Artista s-a luptat cu depresia postnatală

Vlăduța Lupău, clipe dureroase după ce a devenit mamă. Cântăreața a fost în depresie la scurt timp după ce l-a adus pe lume pe Iair.
12.10.2022 | 10:30
Vladuta Lupau momente neplacute dupa nasterea fiului sau Artista sa luptat cu depresia postnatala
Vlăduța Lupău, clipe dureroase după ce a devenit mamă. Cântăreața a fost în depresie. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Interpreta de muzică populară a trecut prin momente neplăcute după nașterea fiului său. Artista s-a luptat cu depresia postnatală și a mărturisit că nu știa ce să facă atunci când l-a dus pe lume pe primul său copil.

Vlăduța Lupău, clipe dureroase după ce a devenit mamă. Cântăreața a fost în depresie

Vlăduța Lupău a avut o depresie ușoară în primele zile după ce a devenit mamă pentru prima oară. Vedeta a acumulat foarte multă oboseală în perioada respectivă, însă uita de toate când își ținea fiul în brațe.

ADVERTISEMENT

Un ajutor foarte mare a venit și din partea soțului ei, Adrian Rus. Fostul jucător de fotbal se ocupă foarte mult de creșterea celui mic, mai ales de când a renunțat să se concentreze pe cariera sa.

„În primele zile, pot spune că am avut o ușoară depresie. Mi se părea că nu o să știu să-l cresc, că viața mea nu o să mai fie la fel ca înainte, mă apuca plânsul din orice.

ADVERTISEMENT

Eram super sensibilă, dar am depășit în câteva zile acea perioadă și am avut noroc că Adi mă înțelegea și încerca să mă ajute.

A stat de vorbă cu mine, să mă asigure că totul este și va fi bine, și că trebuie să ne bucurăm că avem un copil minunat.

ADVERTISEMENT

Despre oboseală ce să zic?! V-am zis și mai devreme, este cea mai mare boală a mea în prezent. Psihic, îmi ziceam: «Hai că ai treabă, n-ai timp de zăcut!»”, a declarat Vlăduța Lupău pentru revista viva.ro.

Vlăduța Lupău, recuperare ușoară după naștere

Vlăduța Lupău a avut parte de o recuperare ușoară după naștere. A devenit mamă prin operație de cezariană, dar acest lucru nu a împiedicat-o să-și revină repede. A doua zi de la intervenție se plimba deja prin salon.

ADVERTISEMENT

În a patra zi era acasă și își ridica bebelușul singură, iar la 13 zile avea să-și reia activitatea artistică. Cântăreața de muzică populară a revenit destul de repede la evenimente și concerte pentru că le avea planificate dinainte.

ADVERTISEMENT