Life

Vlăduța Lupău, pe scenă divă, acasă… Cântăreața nu a uitat de unde a plecat – Foto

14.08.2020 | 16:53
Vladuta Lupau pe scena diva acasa Cantareata nu a uitat de unde a plecat  Foto
ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău nu uită de unde a plecat! Cântăreața de muzică de petrecere din Cluj nu are aere și le arată fanilor cum decurge o zi normală din viața ei constant pe contul personal de Instagram.

Vlăduța Lupău nu uită de unde a plecat

Soția lui Adi Rus, portarul de la CFR Cluj, a postat un filmuleț pe Instastory în care merge la ”bădița” să îi ducă mâncare, semn că este obișnuită cu viața la țară ba chiar îi face plăcere să îi ajute pe oamenii care muncesc pământul.

ADVERTISEMENT

Bineînțeles că artista nu a mers cu carul așa cum se obișnuia în trecut, ci s-a adaptat la vremurile moderne, conducându-și singură mașina.

Vlăduța Lupău este obișnuită cu viața la țară, dar îi face față și celei de la oraș.

Tot pe Instagram, artista a postat câteva imagini din Iulius Mall unde era alături de o prietenă, dar și un clip din culisele unei emisiuni de la postul Hora TV, unde a anunțat că săptămâna viitoare va apărea noua ei melodie.

ADVERTISEMENT

Lumea spune că fizicul ei a urcat-o în topuri, nu talentul

Tânăra cântăreață din Cluj a reușit să fie în topurile muzicale de pe Youtube, iar mulți spun că datorită talentului ei putem vorbi despre o nouă Andra.

Răutăcioșii au spus că are succes exclusiv datorită fizicului ei, însă vedeta le-a închis gura imediat într-un interviu acordat pentru presa locală din Cluj.

ADVERTISEMENT

„Ah, lumea mai spune şi că sunt frumoasă şi că şi asta mă ajută la succes. Ce să zic… lumea vorbeşte! Celor care nu mă cunoaşteţi vă spun că sunt o fată cu codiţe şi cu zâmbetul pe buze!”, a mărturisit Vlăduța pentru cluju.ro.

„O descriere a mea, de obicei, nu îmi place să o fac eu; îi las pe oameni… pe cei care mă îndrăgesc să spună despre mine, iar dacă nu o face nimeni, las muzica să vorbească despre mine.

ADVERTISEMENT

Totuși, sunt un om simplu care de mică, mai exact de la vârsta de 4 ani am pășit pe acest drum – drumul cântecului. Ioi, şi am uitat să vă zic că m-am născut într-o zi tare faină, adică pe 8 Martie; e faină tare ziua asta”, a mai spus cu modestie cântăreața pentru același site.

vlăduța lupău
Vlăduța Lupău, cu mașina la țară. Foto: Instastory
ADVERTISEMENT