Life

Vlăduța Lupău, petrecere de pomină până-n zori. Unde a cântat solista de muzică populară

19.09.2020 | 13:39
Vladuta Lupau petrecere de pomina panan zori Unde a cantat solista de muzica populara
Vlăduța Lupău. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai bine cotate cântărețe de muzică populară. Frumoasa solistă nu duce lipsă de aprecieri și invitații la evenimente private, recent cântând într-un local din Sebeș-Sibiu, la un majorat unde s-a distrat până-n zori.

Din filmările postate în mediul online reiese că artista s-a distrat de minune alături de tineri, dovadă că a plecat de la petrecere abia dimineața. Cântăreața de muzică populară trăiește la maxim fiecare clipă petrecută pe scenă, acolo unde face ceea ce iubește mai mult.

ADVERTISEMENT

Extrem de obosită și cu puțin ore de somn la activ, solista a mărturisit că s-a trezit după-amiaza. Vlăduța Lupău a precizat că nu poate pierde timpul degeaba pentru că are și alte evenimente de onorat, mai ales că este sâmbătă, zi când au loc numeroase nunți, botezuri și alte petreceri.

Vlăduța Lupău, distracție până dimineața la o petrecere de majorat

Cu toate acestea, după ce a citat comentariile primite din partea fanilor, Vlăduța Lupău s-a încărcat cu forțe proaspete și energie pentru o altă cântare. Artista le-a urat internauților o zi cât mai frumoasă, mulțumindu-le totodată pentru mesaje și aprecieri.

ADVERTISEMENT

„Vreau să vă spun că am ajuns dimineață pe la 8 și am dormit și nu apuc să fac nimic că trebuie să o iau din nou din loc, dar m-am bucurat că suntem tot 886 și un milion de vizualizări…

„Așa că, cu toată energia de acolo și am mai citit câteva comentarii pe care mi le-ați lăsat acum ultima oară… Hai, o zi minunată, de fapt, ce zi, că e deja după-amiază”, a transmis artista pe InstaStory, chiar în timp ce stătea în pat.

ADVERTISEMENT

Frumoasa interpretă de muzică populară s-a referit la ultima sa melodie, intitulată „Dușmanii mei”, care într-un timp foarte scurt a ajuns în topuri.

Mai exact, piesa lansată în urmă cu o săptămână este clasată pe locul 6 pe Youtube, acolo unde a strâns aproape 1,2 milioane de vizualizări.

ADVERTISEMENT

„Fericită că vă am, dragi prieteni.❤️ Colajul «Dușmanii mei» este deja în Top 😍”, a scris Vlăduța Lupău zilele trecute în mediul online, în dreptul unei imagini în care esteîmbrăcată în costum popular.

ADVERTISEMENT