Life

Vlăduța Lupău, planuri înainte de naștere. Cu cine își va lăsa bebelușul atunci când are concerte

Vlăduța Lupău și-a făcut planuri înainte de naștere. Solista știe deja cu cine își va lăsa bebelușul atunci când va avea concerte. Vedeta va naște în august.
18.07.2022 | 15:01
Vladuta Lupau planuri inainte de nastere Cu cine isi va lasa bebelusul atunci cand are concerte
Ce planuri are Vlăduța Lupău după ce va naște. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău urmează să nască în luna august și a făcut deja planuri pentru momentul în care va aduce pe lume primul său copil.

Vlăduța Lupău și-a făcut planuri înainte de naștere

Artista este conștientă că trebuie să se împartă între copil și cariera muzicală atunci când va veni momentul. Vlăduța Lupău s-a gândit deja să angajeze o bonă pentru băiețelul ei și al lui Adi Rus.

ADVERTISEMENT

În primele luni, Antonia vrea să-și lase bebelușul cu bunicii și abia după aceea să angajeze o bonă care să stea cu ei în casă.

“Înainte ziceam că atunci când voi avea un copil, îl las cu oricine și plec. Însă m-am cam schimbat. Nici nu a venit încă pe lume și deja nu vreau să-l las cu nimeni.

ADVERTISEMENT

De voie de nevoie, însă, va sta cu bunicii atâta timp cât voi lipsi. Asta în primele luni, după care ne-am gândit sa ne luăm o bonă care să stea cu noi in casă.”, a declarat vedeta pentru VIVA.

Vlăduța Lupău și soțul ei încă nu s-au mutat la casa nouă, dar speră să o facă până când se va naște fiul lor. Încă de când a început construcția casei, în plan era o cameră pentru copil, care acum este gata.

ADVERTISEMENT

Interpreta de muzică populară este pregătită să devină mamă și își va crește copilul așa cum părinții ei au crescut-o pe ea.

Cu ce simptome s-a confruntat Vlăduța Lupău în timpul sarcinii

Vlăduța Lupău a avut diverse stări de când a rămas însărcinată. Vedeta recunoaște că se supără din orice motiv, dar se și bucură, în egală măsură.

ADVERTISEMENT

Artistei i s-au interzis zborurile lungi pe durata sarcinii, dar le-a evitat și pe cele scurte. În rest, Vlăduța Lupău se consideră norocoasă, pentru că nu a avut probleme mari în sarcină.

“Nu am avut temeri, doar așa… stări. Să zic că mă apuc și mă supăr din orice, dar mă și bucur din orice. Nu știu dacă-i de râs sau de plâns.

Cred ca oricărei gravide i se interzic zborurile lungi, iar in ultimul trimestru poate chiar și cele scurte, de aceea le-am evitat și eu! În rest pot spune că am fost o gravidă normală și norocoasă!”, a mai spus ea.

Recent, artista a dezvăluit că s-a confruntat cu dureri puternice de stomac din cauza faptului că bebelușul ei are deja păr.

Soțul ei o ajută cu orice și nu o lasă să facă niciun lucru care ar putea să o obosească. Cântăreața le dorește tuturor femeilor să aibă în viețile lor un bărbat atât de grijuliu.

ADVERTISEMENT