Life

Vlăduța Lupău, pregătită să plece în vacanță. Cântăreața a ales o destinație exotică

08.02.2021 | 11:11
Vladuta Lupau pregatita sa plece in vacanta Cantareata a ales o destinatie exotica
ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău este pregătită să plece în vacanță săptămâna aceasta, dovadă că a împărtășit acest lucru cu fanii de pe rețelele de socializare. Cântăreața de muzică populară a ales o destinație de vis, la fel ca majoritatea vedetelor care au plec în concediu în ultima vreme. 

Frumoasa artistă a început să-și facă deja bagajele pentru a părăsi România, dar nu înainte de a le transmite internauților că urmează să filmeze un nou videoclip. Solista va avea de muncă la începutul săptămânii, însă ulterior se va relaxa în vacanță.

ADVERTISEMENT

Interpreta de muzică populară este gata să plece într-o locație exotică, motiv pentru care și-a pus în bagaj foarte multe costume de baie. Vlăduța Lupău a mărturisit că a fost trasă la răspundere pentru numărul mare de haine, chiar de soțul ei, Adrian Rus.

Vlăduța Lupău pleacă în concediu. Ce destinație a ales cântăreața

„Luni plecăm la București, mai am să filmez clipul la piesa «Bate vântul» și după aceea aceste bagaje sunt pregătite să părăsească România. Așa că, mă apuc de făcut bagaje”, a spus Vlăduța Lupău într-o filmare de pe InstaStory.

ADVERTISEMENT

Ulterior, vedeta a revenit cu un alt clip în care spunea că partenerul ei de viață i-a atras atenția asupra unui mic detaliu, acela că și-a luat un număr foarte mare de costume de baie.

Artista le-a arătat fanilor care sunt obiectele vestimentare pe care le-a pus în bagaj, precizând cu această ocazie că nu a luat prea multe costume, ci mai păstrează și pentru o altă vacanță, semn că vor mai urma și altele.

ADVERTISEMENT

„Adi a spus că mi-am pus foarte multe costume de baie. Eu nu cred, chiar am pus decent, am păstrat și pentru cealaltă vacanță”, a completat cântăreața de muzică populară în timp ce le arăta fanilor câte costume de baie a pus în bagaj.

Îndrăgita solistă nu a dezvăluit care este locația de vis unde urmează să ajungă, însă este un loc cu foarte mult soare. Vedeta speră să se bronzeze și să stea la plajă cât e ziua de lungă, mai ales că nu a mai fost de mult plecată în concediu.

ADVERTISEMENT

Ultima vacanță de care a avut parte Vlăduța Lupău a fost pe meleagurile românești, de data aceasta artista fiind pregătită să descopere locuri și peisaje spectaculoase de peste hotare.

ADVERTISEMENT