Life

Vlăduța Lupău, probleme de sănătate după ce a născut. Cu ce se confruntă cântăreața

Vlăduța Lupău, neplăceri după ce a devenit mamă. Ce problemă medicală îi dă dureri de cap interpretei de muzică populară.
06.12.2022 | 15:19
Vladuta Lupau probleme de sanatate dupa ce a nascut Cu ce se confrunta cantareata
Vlăduța Lupău, neplăceri după ce a devenit mamă. Ce problemă medicală îi dă dureri de cap. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cântăreața din zona Ardealului este foarte activă pe social media, unde le spune oamenilor ce face. De această dată vedeta a dezvăluit că are probleme de sănătate după ce a născut. Cu ce se confruntă îndrăgita artistă.

Vlăduța Lupău, neplăceri după ce a devenit mamă. Ce problemă medicală îi dă dureri de cap

Vlăduța Lupău are o podoabă capilară bogată și își poartă mereu părul lung și des desprins. Interpreta de muzică populară trece frecvent pragul saloanelor de înfrumusețare, însă de ceva vreme are o mică neplăcere.

ADVERTISEMENT

De când a devenit mamă pentru prima oară artistei a început să-i cadă părul. Acest lucru este întâlnit des în cazul femeilor care au născut și mai ales, în cazul celor care alăptează.

Din fericire, specialiștii spun că este o problemă temporară și situația se poate remedia fără să fie nevoie de tăierea părului.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea vedeta se gândește serios să facă o schimbare radicală de look. Soția lui Adrian Rus are în plan să se tundă în perioada următoare.

„Mă gândesc la modul foarte serios să mă tund. Efectiv îmi e frică să mă mai pieptăn… Sunt aproape cheală”, le-a spus Vlăduța Lupău fanilor de pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău, sceptică în privința schimbărilor de look

Vlăduța Lupău recunoaște că este sceptică în privința schimbărilor de look, motiv pentru care renunță foarte greu la părul lung. În plus, artista s-a vopsit o singură dată, asta în urmă cu 2 ani când s-a făcut blondă.

Avea din anii de liceu o șuviță deschisă la culoare și într-un final și-a luat inima în dinții. S-a lăsat pe mâinile specialiștilor și s-a făcut blondă, transformarea fiind una radicală pentru ea, cât și pentru cei care o apreciază.

ADVERTISEMENT

„Mă duc să-mi fac șuvițe. Aveam o șuviță blondă, încă de prin liceu și nu am renunțat niciodată la ea, era așa foarte ascunsă. Eram super sceptică, pentru că părul meu nu este vopsit”, spunea Vlăduța Lupău în urmă cu ceva vreme, scrie spynews.ro.

ADVERTISEMENT