Life

Decizia luată de Vlăduța Lupău, după izbucnirea războiului din Ucraina: „Sunt foarte supărată. S-a stricat tradiția”

Vlăduța Lupău a luat o hotărâre neașteptată, după ce a izbucnit războiul din Ucraina. Artista nu va mai lansa piesa pe care o avea pregătită pentru ziua ei.
03.03.2022 | 14:00
Decizia luata de Vladuta Lupau dupa izbucnirea razboiului din Ucraina Sunt foarte suparata Sa stricat traditia
Vlăduța Lupău au luat o hotărâre neașteptată. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău și-a făcut o tradiție ca în fiecare an, de ziua ei, să lanseze câte o melodie nouă. De data acestea, artista avea pregătită o piesă veselă, însă, în semn de solidaritate pentru ce se întâmplă în aceste momente în Ucraina, a hotărât să facă o schimbare.

Ce decizie a luat Vlăduța Lupău

Îndrăgita cântăreață, născută pe 8 martie, obișnuia să lanseze o melodie nouă în fiecare an de ziua ei. Pentru săptămâna viitoare avea programată piesa „Fetele”, însă a decis că versurile sunt mult prea vesele și nu ar fi adecvată pentru contextul actual.

ADVERTISEMENT

„Am decis, piesa ‘ Fetelor’ nu o mai lansăm acum. Versurile acestei piese sunt prea vesele și de petrecere pentru vremurile pe care le trăim și nu vreau să nu ne putem bucura de acest cântec așa cum ar trebui.”, a scris vedeta pe Instagram.

Vlăduța Lupău a găsit o alternativă

Cu toate acestea, cântăreața a găsit o soluție. Va lansa, totuși, o melodie pe care o are pregătită de mai mulți ani, despre care spune că este mult mai potrivită.

ADVERTISEMENT

„Sunt și eu foarte supărată că nu pot să lansez piesa, pentru că asta e meseria mea și întotdeauna înainte de ziua mea lansam o piesă. Ei bine, s-a stricat tradiția. Astea-s vremurile, nu avem ce face.

Însă, am o piesă de vreo doi ani, foarte frumoasă, superbă. O să mă chinui să o filmez în acest weekend, ca săptămâna viitoare să o lansez pe aceea, care nu e de petrecere. ”,  a spus Vlăduța Lupău.

ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău le-a cerut ajutorul urmăritorilor săi

Cântăreața s-a mișcat repede și a pus la punct detaliile pentru filmarea videoclipului, însă are nevoie de ajutor și a apelat la urmăritorii săi de pe Instagram.

„Mi-am pus la punct toate detaliile ca sâmbătă să filmez videoclipul la piesa mea de suflet. Am o mică problemă, am nevoie de doi copilași, între 8 și 10 ani, fetiță și băiat.”, a precizat cântăreața.

ADVERTISEMENT

De altfel, Vlăduța Lupău le-a dezvăluit celor care o urmăresc și două versuri ale melodiei, pentru ca aceștia să-și poată facă o idee despre tema piesei.

„Cum e omul e și o floare. Astăzi e…mâine dispare! Așa zice piesa mea.”, a dezvăluit Vlăduța Lupău.

Fanii au criticat-o pentru alegerea făcută

Cu toate că a primit mesaje în care oamenii i-au mulțumit pentru solidaritatea de care dă dovadă, au fost și persoane care au acuzat-o pe Vlăduța Lupău că nu a făcut alegerea potrivită.

„Eu, și cu siguranță mulți alții, considerăm că greșiți pentru că procedați așa. Din contră, ar trebui să avem bucurie, tocmai văzând ce se întâmplă în alte țări. Și în alte regiuni au fost războaie și foamete.”, i-a scris cineva.

Este ce-a de-a opta zi de război în Ucraina. Ministerul Apărării a luat o decizie neașteptată și a anunțat că va elibera soldații ruși capturați, dacă mamele lor vin personal să-i ia acasă. 

ADVERTISEMENT