Life

Vlăduța Lupău s-a gătit deja de Paște. Cântăreața de muzică folclorică a avut o apariție spectaculoasă

21.04.2021 | 10:25
Vladuta Lupau sa gatit deja de Paste Cantareata de muzica folclorica a avut o aparitie spectaculoasa
ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău a început deja pregătirile de Paște și le va face o mare surpriză fanilor ei, dar și tuturor iubitorilor de muzică populară.

Diva muzicii folclorice din Ardeal a participat la niște filmări speciale care vor fi difuzate în ziua de Paște alături de o bună prietenă și colegă de scenă la un post de televiziune de profil.

ADVERTISEMENT

Îmbrăcată în straie populare, cu un accesoriu înflorat pe cap, Vlăduța va avea o apariție spectaculoasă căci vedetei îi stă cel mai bine în astfel de costume tradiționale, pe care le poartă de fiecare dată cu maximă mândrie.

Vlăduța Lupău, acasă la prietena ei, Oana Matei, într-o ediție specială de Paște

Cântăreața a filmat zilele acestea în ținuturile Năsăudului, la munte, înconjurată de natura care îți taie respirația, împreună cu Oana Matei, amândouă intrând deja în atmosfera sărbătorilor pascale.

ADVERTISEMENT

„Sunt cu prietena mea, Oana Matei, și o să ne vedeți împreună în ziua de Paște, la Hora TV”, i-a anunțat Vlăduța Lupău pe fanii ei.

Filmarea pe care telespectatorii o vor putea vedea cu artista din Cluj s-a făcut chiar acasă la Oana Matei, după cum a declarat prietena Vlăduței într-un story de pe Instagram.

ADVERTISEMENT
vlîăduța lupău
Vlăduța Lupău a filmat pentru o ediție specială de Paște care va fi difuzată la Hora TV. Foto: Instagram

Diva muzicii populare din Ardeal are un succes din ce în ce mai mare

Înconjurată de oi în vârf de munte, Vlăduța le-a cântat apoi pe TikTok celor care îi apreciază muzica și stilul artistic, în fața unei ademenitoare ciorbe (presupunem că de miel).

Chiar dacă nu are studii muzicale, cântăreața terminând Medicina Veterinară fiind o mare iubitoare de animale, a reușit să se impună cu talentul ei în lumea muzicii populare românești.

ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău este la ora actuală cea mai cunoscută cântăreață de folclor din Ardeal și una dintre cele mai apreciate și căutate din întreaga Românie. A realizat de-a lungul ultimilor ani nu doar muzică populară tradițională, ci și o serie de cântece de petrecere care răsună la mai toate zilele de naștere, nunțile sau botezurile.

 

ADVERTISEMENT