Life

Vlăduța Lupău, scandal uriaș după participarea în emisiunea lui Selly. De la ce a pornit totul

29.12.2020 | 16:12
Vladuta Lupau scandal urias dupa participarea in emisiunea lui Selly De la ce a pornit totul
Vlăduța Lupău, scandal uriaș după participarea în show-ul lui Selly. De la ce a pornit totul. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău a ajuns ținta unui scandal uriaș după ce a luat parte la show-ul moderat de vloggerul Selly. Cântăreața de muzică populară a fost pusă la zid de internauți pentru că a abordat diferit un colind renumit în perioada Crăciunului. 

Solista a interpretat „Steaua sus răsare” într-o manieră netradițională, versurile colindei fiind interpretate alături de rapper-ul Azteca, care de altfel nici măcar nu a ținut cont de piesă. Artista a fost criticată în termeni foarte duri, unii fani declarându-se consternați de abordarea melodiei.

ADVERTISEMENT

Cântăreața de muzică populară a fost luată la rost de fani, în ciuda faptului că momentul a fost catalogat de Selly drept unul memorabil. În aceeași ordine de idei, Vlăduța Lupău a părut încântată de duetul cu Azteca, chiar dacă reacțiile nu au fost cele așteptate.

Vlăduța Lupău, scandal de proporții după ce a apărut în show-ul lui Selly

Carmen de la Sălciua a fost una dintre artistele care nu a gustat deloc momentul din show-ul lui Selly, cântăreața fiind de părere că Vlăduța Lupău nu ar trebui să renunțe niciodată la iubirea pentru muzica și portul tradițional românesc.

ADVERTISEMENT

„Oricât ar avansa tehnologia… te rog, nu!”, este comentariul lăsat de fosta soție a lui Culiță Sterp legat de melodia interpretată de Vlăduța Lupău alături de artistul de trap.

De altfel, bruneta nu a fost singura de această părere, foarte mulți internauți fiind convinși că solista de muzică populară ar trebuie să se rezume la colindele tradiționale, nu la asemenea interpretări care nu-i aduc niciun avantaj profesional.

ADVERTISEMENT

„Am trăit s-o văd și pe asta”, „Trapcolindă direct”, „Bă, ce înseamnă asta… îmi sângerează urechile”, „Doamne ferește, ce mizerie”, sunt doar câteva dintre reacțiile negative după difuzarea momentului în care o colindă renumită este „transformată” într-o piesă trap.

Unele persoane au dus totul la nivelul următor și chiar s-au gândit cum ar suna o colindă cântată de Azteca alături de Fuego, Dorian Popa sau Ștefan Bănică Jr. Ce-i drept, numele acestor piese ar fi unele ieșite din comun, printre acestea numărându-se „Bag un brad” sau „Rulează mamă”.

ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai iubite și apreciate cântărețe de muzică populară, fiind urmărită pe contul de Instagram de aproximativ 390 de mii de urmăritori. În plus, contul de Youtube al artistei este urmărit de peste 600 de milioane de fani.

ADVERTISEMENT