Life

Vlăduţa Lupău, schimbare de look! Imaginea la care a strâns mii de like-uri și zeci de comentarii

22.08.2020 | 12:14
Vladuta Lupau schimbare de look Imaginea la care a strans mii de likeuri si zeci de comentarii
Vlăduța Lupău, schimbare de look! Și-a vopsit părul pentru prima dată. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Vlăduţa Lupău  a început weekend-ul cu o schimbare de look. Artista este foarte activă pe reţelele sociale şi îşi ţine fanii la curent cu toate activitaţile pe care le are zilnic.

Aflată la Cluj, cântăreaţa nu a putut rezista insistenţelor bunului ei priten Mihai, care este hairstylist, şi a hotărât să opteze pentru altă culoare la păr.

ADVERTISEMENT

Artista s-a filmat pe Instastory din salonul prietenului său, explicându-le fanilor despre care sunt procedurile pe care le face pentru a avea un păr sănătos.

Vlăduța Lupău, schimbarea care a făcut-o fericită

Artista mai spune în video că femeile trebuie să îngrijească, exemplul dat fiind chiar ea, care s-a mândrit cu noul look, căruia i-a adăugat la final și un tratament special pentru un păr sănătos.

ADVERTISEMENT

„ Frumoase sunt româncele, dar ele trebuie să se şi îngrijească, aşa că eu am venit la Mihai la salon, şi pentru că m-a înnebunit să îmi fac şuviţe, trebuie să am şi grijă de părul meu, aşa că  Mihai o să îmi facă tratamentul în patru paşi…care reconstruieşte firul de păr.” a spus Vlăduţa în video-ul de pe Instagram.

De altfel, ea le-a mai povestit admiratoarelor sale ce tratament face pentru a avea un păr sănătos și îngrijit, mai ales pentru că romancele sunt frumoase și că nu trebuie să uite să se îngrijească.

ADVERTISEMENT

„ Tratamentul în patru paşi, care se numeşte joico, tratament care reconstruieşte firul de păr şi îl ajută să fie mai hidratat, aşa că frumoase sunt româncele, dar şi îngrijite ‘ a mai precizat artista.

Cântăreaţa de muzică de petrecere se bucură de mare succes pe plan profesional, fiind foarte apreciată în lumea artistică.

ADVERTISEMENT

Vlăduţa şi-a început cariera muzicală la vârsta de 4 ani, urmând cursurile Clubului Copiilor din Şimleu Silvanei, loc în care aceasta s-a născut. Artista cochetează şi cu televiziunea, fiind realizatoare de emisiuni de muzică folclorică. Vlăduţa Lupău se iubeşte cu portarul Adrian Rus de la CFR Cluj, cei doi s-au căsătorit anul trecut, după doar un an de la logodnă.

 

ADVERTISEMENT