Life

Vlăduța Lupău, schimbare de look! Și-a vopsit părul pentru prima dată

22.07.2020 | 22:39
Vladuta Lupau schimbare de look Sia vopsit parul pentru prima data
Vlăduța Lupău, schimbare de look! Și-a vopsit părul pentru prima dată. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău și-a schimbat look-ul. Și-a luat inima-n dinți și și-a vopsit părul pentru prima dată. Artista s-a făcut blondă. Fanii au reacționat imediat.

Surpriză uriașă pentru Vlăduței Lupău când au văzut culoarea pe care și-a ales-o artista pentru păr. Vlăduța a recunoscut că era sceptică în ceea ce privește schimbarea culorii părului.

ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai iubite interperete de muzică populară. Este căsătorită cu Adrian Rus, fiul fostului chestor de poliție Toma Rus, secretar de stat în cadrul MAI.

Cum arată părul Vlăduței Lupău. S-a vopsită pentru prima dată

“Eram foarte sceptică”, a scris artista pe Instagram, în dreptul fotografiei postate.

Vlăduța Lupău, schimbare de look! Și-a vopsit părul pentru prima dată. sursă foto: Instagram

Artista are un păr pe care multe femei și l-ar dori. Asta pentru că a avut grijă de el și nu l-a vopsit niciodată, până acum. Îi plac provocările. Așa s-a întâmplat și în cazul celei pe care a primit-o de la Andra și s-a pozat fără niciun pic de machiaj.

ADVERTISEMENT

„Sunt nemachiată, sunt 100%, fără filtre, fără nimic. Așa sunt eu când mă trezesc și, prin acest story, răspund la provocarea făcută de Andra Măruță”, a mărturisit Vlăduța Lupău în videoclip.

Cântăreața de muzică de petrecere din Cluj a postat mai multe videoclipuri pe Instastory, unde a vorbit despre proiectele sale și lucrurile care o fac fericită.

ADVERTISEMENT

Vlăduța se bucură de mare succes pe plan profesional, fiind foarte apreciată în muzica populară, iar viața sentimentală este cum nu se poate mai bine. Iubește și este iubită. Soțul ei, fostul fotbalist Adrian Rus, îi face toate poftele.

Cei doi au fost nevoiți să amâne petrecerea de nuntă,care fusese programată pe 30 aprilie, din cauza pandemiei de coronavirus.

ADVERTISEMENT