Life

Vlăduța Lupău și-a botezat fiul: „Am plâns puțin”. Ținuta aleasă de vedetă pentru slujba religioasă

Zi cu emoții pentru Vlăduța Lupău. Artista și soțul său, Adi Rus, l-au botezat azi, 27 septembrie, pe fiul lor, Iair. Solista s-a implicat în tot ceea ce ține de pregătiri.
27.09.2022 | 18:17
Vlăduța Lupău a publicat primele imagini de la botezul fiului său. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT
27-09-2022
15:15

Vlăduța Lupău a publicat prima imagine cu chipul fiului său: „Ești minunea noastră!”

Așa cum a promis, după ce a fost botezat, Vlăduța Lupău le-a făcut cunoștință și prietenilor săi virtuali cu micuțul Iair. Artista a publicat prima imagine cu chipul fiului său, și, de asemenea, a transmis un mesaj emoționant. 

„IAIR. De azi să-ți porți crucea pe care Dumnezeu Ți-a dat-o în credință și în dragoste! Să strălucești, să iubești, să te rogi, să mulțumești să fii binecuvântat! Ești minunea noastră!”, a scris Vlăduța Lupău în dreptul fotografiei în care ea și Adi Rus îl țin în brațe pe fiul lor.

Nici tatăl nu s-a lăsat mai prejos, fotbalistul a distribuit două imagini. Una din timpul ceremoniei de botez, în care a fost surprins momentul în care Adi Rus și Vlăduța Lupău plângeau și una de acasă. În cea de-a doua fotografie, el îl ține în brațe pe Iair și își sărută pe frunte soția. 

„Sufletul meu, ceva ce nu pot descrie în cuvinte. Multumesc Doamne!”, este textul cu care Adi Rus și-a însoțit postarea. 

27-09-2022
13:47

Primele declarații ale Vlăduței Lupău după botez: „Am plâns puțin”

După slujba religioasă, cu micuțui Iair în brațe, Vlăduța Lupău a făcut primele declarații. Încă emoționată, frumoasa mămică a mărturisit că botezul fiului său este unul dintre cele mai frumoase momente din viața sa. Artista a recunoscut că nu și-a putut stăpâni lacrimile și le-a mulțumit oamenilor care le-au fost alături.

„A fost un moment extraordinar, cred că cel mai frumos din viața mea. Până acum ziceam că taina cununiei a fost, cred că acum m-am schimbat. Așa cum a zis domnul părinte, de azi am primit un creștin, un puiuț, un îngeraș pe care îl cheamă Iair. 

Am plâns un pic, Adi a plâns mai mult. Nașii au plâns și ei. Toată lumea a plâns. Lacrimile, de fapt, exprimă emoția și le mulțumesc fiecăruia pentru lacrimile sincere pe care le-au dat. Să plângi la comandă, nu prea poți”, a declarat Vlăduța Lupău la Pro TV.

Totodată, nașa, Olguța Berbec, i-a urat finei sale să mai facă un copil pentru a avea ocazia să treacă încă o dată prin taina botezului. 

Marți, 27 septembrie 2022, Vlăduța Lupău și Adi Rus și-au botezat fiul, pe Iair. Evenimentul s-a desfășurat la o biserică de lângă Cluj, iar artista s-a ocupat în detaliu de organizarea evenimentului. Micuțul a avut trei perechi de nași.

Vlăduța Lupău și Adi Rus și-au botezat băiețelul. Pentru decorul sălii s-au folosit patru camioane de flori

Pentru botezul fiului său, Vlăduța Lupău a ales data de 27 septembrie. Motivul pentru care a optat ca evenimentul să aibă loc în cursul săptămânii, ci nu în weekend, așa cum se obișnuiește, este acela că doar așa puteau fi liberi și soțul său, dar și persoane importante care nu aveau cum să lipsească.

ADVERTISEMENT

Micuțul Iair a avut trei perechi de nași, Olguța Berbec și soțul său, care i-au și cununat pe Vlăduța și Adi, precum și fotbalistul Adrian Păun și soția, Carmen, precum și Florin Mureșan.

Ceremonia religioasă a avut loc la o biserică situată lângă Cluj, iar petrecerea de după se anunță a fi un adevărat spectacol. De organizare s-a ocupat chiar Vlăduța Lupău, bineînțeles în colaborare cu o profesionistă, cu care solista colaborează de ani buni.

ADVERTISEMENT

Pentru decorul sălii în care are loc petrecerea s-au folosit nu mai puțin de patru camioane de flori, iar în ceea ce privește meniul, lipsesc cu desăvârșire sarmalele, care au fost înlocuite cu preparate mai moderne, de pildă pizza și paste în roată de parmezan.

Totodată, Vlăduța Lupău și-a dorit ca toată lumea să fie mulțumită, astfel că vor fi și mai multe bufete cu mâncare, printre care și unul cu sushi, la dorința soțului său.

ADVERTISEMENT

„Evenimentul se anunță spectaculos. Vlăduța și-a pus amprenta. Am adus undeva la patru camioane de flori. Inclusiv ea era impresionată, nu-și imagina că pot exista atâtea flori”, a declarat Geta, organizatoare de evenimente și prietena Vlăduței Lupău, pentru Pro TV.

Ce ținută a purtat Vlăduța Lupău la ceremonia religioasă

Postul de televiziune Pro TV a avut exclusivitate în ceea ce privește evenimentul, iar în emisiunea La Măruță au fost difuzate primele imagini de la Biserică.

ADVERTISEMENT

Pentru slujba religioasă, Vlăuduța Lupău a îmbrăcat o ținută spectaculoasă, dar în același timp elegantă și mai mult decât decentă.

Îndrăgita artistă și-a acoperit capul și partea de sus a corpului cu o eșarfă aurie și a purtat o rochie crem, mulată pe corp, cu decupaje și perle atașate în zona abdomenului.

olguța berbec nași copil botez vladuta lupau
Nașii copilului Vlăduței Lupău. Olguța Berbec îl ține pe Iair în brațe.
Foto: captură Pro TV

Nașa Olguța Berbec, cea care l-a ținut în brațe pe micuțul Iair, a purtat o rochie neagră, elegantă, cu guler alb. Pe cap, cântăreața a avut un accesoriu ce imita o pălărie.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Olguta Berbec (@olgutaberbecinsta)

ADVERTISEMENT